Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dlhoočakávaná novinka od Michaila Chazina: “Kríza a moc”

. Slovensko, 25. máj 2024 (AM) – Michail Chazin je ruský publicista, ekonomický analytik, bloger, televízny a rozhlasový moderátor. Je členom Najvyššej rady Medzinárodného eurázijského hnutia a bývalým predstaviteľom administratívy ruského prezidenta. Stály člen klubu Izborsk. Bol jedným z hostiteľov programu “Dialóg” na RBC a takisto aj programu “Ekonomika v ruštine” na ruskej spravodajskej stanici. […]
Menej ako 1 min. min.

.

Slovensko, 25. máj 2024 (AM) – Michail Chazin je ruský publicista, ekonomický analytik, bloger, televízny a rozhlasový moderátor. Je členom Najvyššej rady Medzinárodného eurázijského hnutia a bývalým predstaviteľom administratívy ruského prezidenta. Stály člen klubu Izborsk. Bol jedným z hostiteľov programu “Dialóg” na RBC a takisto aj programu “Ekonomika v ruštine” na ruskej spravodajskej stanici. Takisto bol moderátorom programu “Economy” na rozhlasovej stanici “Moskva hovorí”. Je autorom mnohých publikácií v časopisoch “Profil”, “Expert”, “Avšak”. Ako hosťujúci odborník sa opakovane objavuje v rádiu “Echo of Moscow”, televíznom programe “Avšak” a na rôznych internetových kanáloch. Od novembra 2021 je moderátorom autorského programu “Khazin Knows” na Rádiu Sputnik. Je tvorcom a pravidelným autorom webovej stránky Khazin.ru, ktorá uverejňuje prehľady o stave a prognózy vývoja globálnej a ruskej ekonomiky, ako aj geopolitické analýzy. V roku 2003 napísal spolu s Andrejom Kobjakovom knihu “Úpadok dolárovej ríše a koniec Pax Americana”. V roku 2016 bola vydaná spoločná kniha so Sergejom Ščeglovom “Schody do neba”, venovaná otázkam štruktúry moci.

 

Dvojzväzková kniha “Kríza a moc” je uceleným dielom pojednávajúcim o moci. O tom, kde sa berie moc, ako sa vytvára, ako sa používa, ako sa delí, zoskupuje a ako zaniká?

 

 

Ide v podstate o nové a aktualizované vydanie pôvodnej knihy svetoznámeho ekonomického a geopolitického experta Michaela Leonidoviča Chazina “Schody do neba”. Spoločne so Sergejom Igorjevičom Ščeglovom tu formou dialógu načrtávajú všeobecnú teóriu moci a podrobne hovoria o všetkých fázach mocenskej kariéry. Definujú jej vývoj od bežného podnikového zamestnanca až po vysokopostaveného predstaviteľa svetovej elity.

 

 

– Aké pravidlo autority porušil Steve Jobs, keď bol v roku 1984 prepustený zo všetkých pozícií v jeho vlastnej spoločnosti Apple?
– Aký nepriateľ priviedol na popravu “génia Karpát”, všemocného rumunského diktátora Nicolaea Ceaușesca?
– Prečo vojenský prevrat v roku 1958 vo Francúzsku odštartovali generáli a moc sa nakoniec dostala do rúk de Gaulla, ktorý už dávno predtým odišiel?
– Koľko rokov trvalo, kým sa skutočný muž Moci dostal od žobráka na verande k byzantskému cisárovi a ako sa mu to podarilo?
– Prečo je politická neistota tým najlepším obdobím pre začínajúceho kariéristu?

O tomto a mnohom ďalšom sa dočítate v knihe “Kríza a moc” a jej prvom dieli “Schody do neba”

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

The post Dlhoočakávaná novinka od Michaila Chazina: “Kríza a moc” appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie