Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

DLHÝ TÝŽDEŇ BUDE 20. – 27. MÁJA VRÁTANE SOBOTY 25. MÁJA

  Možnosť vyzdvihnúť si rozhodnutia k dani z nehnuteľností a poplatkom za odpady, prípadne iné daňové rozhodnutia na Mestskom úrade v Senci (tzv. dlhý týždeň) bude v termíne od 20. 5. do 27. 5. (vrátane), v pondelok až piatok od 7:00 do 18:00, a tiež v sobotu 25.5. od 8:00 do 11:00. K dispozícii bude […]
Menej ako 1 min. min.

 

Možnosť vyzdvihnúť si rozhodnutia k dani z nehnuteľností a poplatkom za odpady, prípadne iné daňové rozhodnutia na Mestskom úrade v Senci (tzv. dlhý týždeň) bude v termíne od 20. 5. do 27. 5. (vrátane), v pondelok až piatok od 7:00 do 18:00, a tiež v sobotu 25.5. od 8:00 do 11:00.

K dispozícii bude čítačka QR aj čiarových kódov (tieto kódy sú na rozhodnutiach), ktorá je v pokladniach MsÚ na zjednodušenie platby. Pri platbe preto odporúčame predložiť prevzaté rozhodnutie.

QR a čiarový kód pomôže aj pri platbe v pohodlí domova cez internetbanking, pričom je možné ich načítať cez na to určené aplikácie v smartfónoch.

Tým, ktorí majú sprístupnené elektronické schránky, boli rozhodnutia zaslané pred konaním dlhého týždňa. Odporúčame skontrolovať si elektronické schránky.

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie