Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dnes začíná sraz Bilderbergu, tentokrát i za účasti slovenského politika

Již před týdnem jste si zde mohli přečíst o srazu Bilderbergu, který se letos soustředil do španělské metropole. Není zřejmě náhoda, že právě tamní vláda hostí letošní sraz globálních zločinců a jejich loutek. Je velmi pravděpodobné, že na seznamu účastníků najdeme i budoucího šéfa Evropské komise, neboť zatím se vždy ten, kdo na tomto postu […]
Menej ako 1 min. min.

Již před týdnem jste si zde mohli přečíst o srazu Bilderbergu, který se letos soustředil do španělské metropole. Není zřejmě náhoda, že právě tamní vláda hostí letošní sraz globálních zločinců a jejich loutek.

Je velmi pravděpodobné, že na seznamu účastníků najdeme i budoucího šéfa Evropské komise, neboť zatím se vždy ten, kdo na tomto postu stanul, předtím opakovaně objevil na srazu Bilderbergu.

Budoucí šéf NATO, nástupce Stoltenberga, je tam samozřejmě – jako obvykle – také (holandský expremiér Mark Rutte). Letos na Bilderbergu nenajdete žádného českého zástupce, což je v posledních dvou desetiletích celkem obvyklé.

Jde zřejmě o důkaz faktu, že jsme už delší dobu považováni za další německou spolkovou zemi. Nicméně mezi účastníky najdeme jednoho Slováka – je jím stávající eurokomisař Maroš Ševčovič.

Lze očekávat, že je pro něj – jako pro většinu účastníků – připraven nějaký „speciální“ úkol.

V souvislosti s tím si zkusme zaspekulovat a ze seznamu účastníků alespoň zhruba odvodit, jaká by mohla být hlavní témata letošního srazu, který – i když má obrovský vliv na západní politiku – je velmi utajován.

Ostatně, kolik mainstreamových médií o něm píše?

I když Bilderberg vydává seznam témat, mnohdy se zřejmě probírají i další záležitosti, jak lze pochopit i ze seznamu pozvaných. Proč by také jinak samotné dění a debaty tak úzkostlivě tajili?

Klíčovými tématy pro letošní diskusi jsou:

Stav umělé inteligence
Bezpečnost s umělou inteligencí
Měnící se tváře biologie
Klima
Budoucnost válčení
Geopolitická krajina
Hospodářské výzvy Evropy
Ekonomické problémy USA
Politická scéna v USA
Ukrajina a svět
Střední východ
Čína
Rusko

Už témata výše mnohé napovídají, nicméně další nápovědou by mohl být seznam účastníků srazu.

Mezi nim i najdete například šéfa Pfizeru Alberta Bourlu, což naznačuje přípravy na další „plandemii.“

Napovídá tomu i účast šéfky Evropského centra pro kontrolu nemocí, ale zároveň i rakouské političky Pamely Rendi-Wagnerové (jde o očkovací fanatičku, která pomohla prosadit povinné covid očkování).

Tématem bude zřejmě i výměna obyvatel. Tomu napovídá nejen konání akce ve Španělsku, které je aktuálně zemí nejvíce sužovanou invazí (zároveň ovládanou vítačskými politiky), ale i účast eurokomisařky Ylvy Johanssonové, hlavní autorky migračního paktu EU.

Vzhledem k vysokému zastoupení zástupců finančních institucí bude zřejmě tématem i případná (plánovaná) krize (hyperinfalce, zavedení CBDC?) a to jak v krachujících USA, jak se uvádí v programu, tak v Evropě.

Zastoupení dvou eurokomisařů přes klimatickou politiku pak ukazuje, že na programu srazu bude zřejmě i klimatický podvod.

Zajímavá je i účast šéfa německé CDU – Friedricha Merze. CDU je stranou, která má v Bruselu hlavní slovo (a také nejvíc europoslanců).

Jako obvykle se akce účastní i Charles Michel či Jens Stoltenberg.

Na srazu nebude jako obvykle chybět ani člen vedení WEF a očekávaný nástupce Klause Schwaba – norský politik Børge Brende, který je zároveň ve vedení Bilderbergu, což jen ukazuje provázanost obou organizací.

Na seznamu najdete i mnoho ministrů z různých evropských zemí, například z Polska, Řecka, Švédska, Norska, Německa, Irska, Finska a dalších zemí. Ve výčtu najdete i zástupce bank a různých korporací (např. Microsoft), ale i mainstreamových médií.

Jako vždy se účastní i zástupce nizozemské královské rodiny, která – spolu s Rockefellery – patřila k zakladatelům srazů skupiny Bilderberg.

Každopádně zde není možné podobně jako v případě srazu WEF referovat o tématech a průběhu debat, neboť ty jsou přísně tajné.

Jediné, co tedy můžeme, je odhadnout, čím se bude Bilderberg (a tedy i další politika kolektivního Západu) v příštím roce zabývat především. A zřejmě už nyní bychom si mohli vytipovat i budoucího šéfa Evropské komise.

Mimochodem, stávající (a končící) šéfka EK poprvé po letech pravidelné účasti na srazu chybí. Zdá se, že se ji nejspíš skutečně rozhodli vyměnit…

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie