Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dnešní debata Biden – Trump: Podívejte se, jaká reklama se bude během ní vysílat (video)

Dnes má proběhnout tak dlouho očekávaná debata mezi Bidenem a Trumpem, která se bude konat na pro Bidena velmi přátelském území v propagandistické televizi CNN. Na druhou stranu Trump musí počítat s tím, že k němu toto prostředí přátelské nebude ani trochu. Debaty mezi americkými prezidentskými kandidáty jsou tradičně vedeny bez reklam. Ale protože Old […]
Menej ako 1 min. min.

Dnes má proběhnout tak dlouho očekávaná debata mezi Bidenem a Trumpem, která se bude konat na pro Bidena velmi přátelském území v propagandistické televizi CNN.

Na druhou stranu Trump musí počítat s tím, že k němu toto prostředí přátelské nebude ani trochu.

Debaty mezi americkými prezidentskými kandidáty jsou tradičně vedeny bez reklam. Ale protože Old Joe potřebuje během devadesátiminutové konfrontace s Donaldem Trumpem nějakou přestávku, CNN souhlasila s vysíláním reklam.

Zdá se, že tento počin, který má zřejmě za cíl vymezit čas pro „nadopování“ Bidena, aby vydržel celou debatu, se CNN nakonec příliš nevyplatí.

Reklama, která obviňuje z nedávných vražd amerických žen pohraniční politiku prezidenta Bidena, bude vysílána dvakrát divákům v nerozhodných státech během čtvrteční noční debaty CNN, první v tomto roce, mezi úřadujícím prezidentem a bývalým prezidentem Donaldem Trumpem.

Konzervativní nezisková organizace Building America’s Future ve středu na Twitteru zveřejnila minutovou reklamu s titulkem „Otevřené hranice Joea Bidena – noční můra pro americké ženy. #SayHerName.“

Reklama poběží v Arizoně, Georgii, Michiganu, Nevadě, Severní Karolíně, Pensylvánii a Wisconsinu, což jsou všechno státy, které jsou v prezidentských volbách klíčové, neboť nejsou pevně demokratické či republikánské, ale pokaždé volí jinak (tzv. swing states).

Za tři roky ve funkci pustil Biden na území USA kolem 10 milionů migrantů, tedy jakoby celou naši republiku.

To s sebou mimo jiné nese i značnou kriminalitu, neboť do USA mnohdy prchají zločinci, kterým by v jejich zemích hrozily přísné tresty.

V klipu, který se bude v přestávce v rámci reklam vysílat, můžete vidět nejvíce medializované případy žen a mladých dívek zavražděných migranty, které do země vpustil Biden.

Tuto reklamu uvidí občané výše uvedených států v reklamní přestávce během debaty:

 

Joe Biden’s open border — a nightmare for American women. #SayHerName pic.twitter.com/4g9VuNzlKS

— Building America’s Future (@bldgUSAfuture) June 26, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie