Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dni mesta Zvolen opäť so zvučným menom a veľkou atrakciou pre deti

Dni mesta Zvolen opäť prichádzajú s výnimočným programom, tentoraz s veľkou atrakciou pre deti. Aj v náročných ekonomických časoch mesto nezabúda na zábavu svojich obyvateľov a návštevníkov. Vďaka generálnemu sponzorovi, spoločnosti Weishaupt Slovensko, ktorá oslavuje 30. výročie svojej činnosti na Slovensku, si môže dovoliť priniesť do Zvolena výnimočný program. V dňoch 24. a 25. mája […]
Menej ako 1 min. min.

Dni mesta Zvolen opäť prichádzajú s výnimočným programom, tentoraz s veľkou atrakciou pre deti.

Aj v náročných ekonomických časoch mesto nezabúda na zábavu svojich obyvateľov a návštevníkov. Vďaka generálnemu sponzorovi, spoločnosti Weishaupt Slovensko, ktorá oslavuje 30. výročie svojej činnosti na Slovensku, si môže dovoliť priniesť do Zvolena výnimočný program. V dňoch 24. a 25. mája sa uskutoční druhý ročník Primátorskej desiatky, ktorá zahrňuje množstvo aktivít a vystúpení pre deti aj dospelých, informuje Mesto Zvolen.

Hlavnou atrakciou podujatia bude vystúpenie umeleckého súboru Lúčnica, ktorý na zvolenskom námestí ešte nikdy nevystúpil. Vystúpenie je súčasťou programu pri príležitosti osláv výročia spoločnosti Weishaupt Slovensko. Okrem toho budú k dispozícii rôzne tradičné ľudové aktivity, ako je napríklad jarmok tradičných remesiel v Parku Ľ. Štúra.

Pre tých, ktorí majú radi hudbu, budú k dispozícii revivalové kapely, ktoré zaspievajú najväčšie hity kapely Elán a Mekyho Žbirku. Večer bude spestrený 3D video-projekciou na budovu divadla a hudobným programom s DJ Pepe z Rádia Expres.

Významnou atrakciou bude aj pumptrack, dráha určená pre bicykle, korčule a kolobežky, ktorú budú mať návštevníci možnosť vyskúšať pod vedením majstra sveta v mestskom zjazde Filipa Polca.

Dni mesta Zvolen budú tiež ponúkať možnosť stretnutia sa s umeleckými skupinami a ukážky ich práce. Okrem toho budú zorganizované preventívne aktivity pred rôznymi formami závislostí.

Celý program bude hostený na dvoch veľkých tribúnach, ktoré budú postavené na zvolenskom námestí, a bude zahŕňať rôzne kultúrne a zábavné podujatia pre všetky vekové kategórie.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie