Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dni mesta Zvolen opäť so zvučným menom a veľkou atrakciou pre deti

obyvateľov a návštevníkov. Napriek náročnej ekonomickej situácii mesto pripravuje kvalitnú zábavu s vystúpeniami kvalitných interpretov. Hlavná hviezda programu, folklórny súbor Lúčnica, bude hlavnou atrakciou, a to vďaka generálnemu sponzorovi, spoločnosti Weishaupt Slovensko, informuje Mesto Zvolen. Radek Pospíšil, konateľ spoločnosti Weishaupt na Slovensku, vyjadril túžbu vytvoriť priestor, kde sa môžu stretnúť všetky generácie pri kvalitnom vystúpení. […]
Menej ako 1 min. min.

obyvateľov a návštevníkov. Napriek náročnej ekonomickej situácii mesto pripravuje kvalitnú zábavu s vystúpeniami kvalitných interpretov.

Hlavná hviezda programu, folklórny súbor Lúčnica, bude hlavnou atrakciou, a to vďaka generálnemu sponzorovi, spoločnosti Weishaupt Slovensko, informuje Mesto Zvolen.

Radek Pospíšil, konateľ spoločnosti Weishaupt na Slovensku, vyjadril túžbu vytvoriť priestor, kde sa môžu stretnúť všetky generácie pri kvalitnom vystúpení. Lúčnica, legendárny folklórny súbor, svojím temperamentným ľudovým tancom poteší divákov. Okrem toho organizátori pripravili aj darček v podobe “pumptracku”, kde si deti môžu vyskúšať jazdu na bicykloch, korčuliach či kolobežkách pod vedením majstra sveta v mestskom zjazde Filipa Polca.

Dni mesta nebudú len o folklóre, ale aj o hudobných vystúpeniach, revívnych kapelách s najväčšími hitmi, ako aj DJ Pepe z Rádia Expres. Na program je zaradená aj 3D video-projekcia a mnoho ďalších zábavných aktivít.

Organizátori si uvedomujú, že folklór nemusí osloviť každého, a preto program doplnili o rôzne hudobné žánre a zábavné aktivity. Deti z domácich umeleckých škôl a centier voľného času dostanú príležitosť ukázať svoje umenie, a mesto sa zároveň venuje aj prevencii proti rôznym druhom závislostí.

Je jasné, že vo Zvolene sa na Dňoch mesta bude na čo tešiť. Organizátori veria, že aj tento rok námestie zaznie od radosti a nadšenia divákov, rovnako ako minulý rok, keď ho zaplnil slávny Olympic.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie