Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Do eurovolieb mení Matovič stratégiu. Jeho hnutie vynovilo web, chodí po regiónoch a má 24-stranový program

Jozef Pročko sa za posledné mesiace zapísal medzi najaktívnejších opozičných poslancov. Jeho vystúpenia v rozprave pritom často sprevádza krik či expresívne výrazy – neraz i zo strany jeho oponentov. V tieni kontroverzií by sa preto mohlo zdať, že bývalé OĽaNO, v súčasnosti už premenované na hnutie Slovensko, veľa toho za opozičnými lavicami okrem ostrej kritiky neponúka. Zároveň […]
Menej ako 1 min. min.

Jozef Pročko sa za posledné mesiace zapísal medzi najaktívnejších opozičných poslancov. Jeho vystúpenia v rozprave pritom často sprevádza krik či expresívne výrazy – neraz i zo strany jeho oponentov.

V tieni kontroverzií by sa preto mohlo zdať, že bývalé OĽaNO, v súčasnosti už premenované na hnutie Slovensko, veľa toho za opozičnými lavicami okrem ostrej kritiky neponúka. Zároveň sa nezúčastňuje na protestoch, keďže predstavitelia PS, Sasky a KDH majú obavy z povahy Igora Matoviča, ktorý často koná emočne a uráža aj ľudí, ktorí s ním chcú spolupracovať.

Zistenie HN: Ázijský tiger kupuje naše húfnice, do Kuala Lumpur letí Kaliňák aj zbrojári

Poslancov hnutie okolo bývalého premiéra to však neodradzuje v činnosti. „Sme zvyknutí na to, že sme vytláčaní na okraj,“ hovorí teraz Michal Šipoš, predseda poslaneckého klubu Slovensko, ktoré v sebe spája okrem bývalého OĽaNO aj Za ľudí a Kresťanskú úniu.

Klub aj celé hnutie sa podľa jeho slov aktuálne pripravujú na voľby v europarlamente, kde chcú obhájiť aspoň jeden mandát. Ten dnes drží Peter Pollák.

Zamietané návrhy

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 75% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie