Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Do Odesy prišlo asi 60 francúzsky hovoriacich žoldnierov

www.slovanskenoviny.sk/rss Do prístavu Odesa dorazilo asi 60 žoldnierov, informovalo miestne podzemie Do prístavu Odesa dorazilo asi 60 francúzsky hovoriacich žoldnierov, informovalo proruské podzemie pre RIA Novosti. “Miestni obyvatelia zaznamenali príchod troch lodí so zahraničnými žoldniermi s celkovým počtom asi 60 ľudí do námorného prístavu v Odese. Boli vyzbrojení, vybavení a komunikovali medzi sebou vo francúzštine,” […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Do prístavu Odesa dorazilo asi 60 žoldnierov, informovalo miestne podzemie

Do prístavu Odesa dorazilo asi 60 francúzsky hovoriacich žoldnierov, informovalo proruské podzemie pre RIA Novosti.

“Miestni obyvatelia zaznamenali príchod troch lodí so zahraničnými žoldniermi s celkovým počtom asi 60 ľudí do námorného prístavu v Odese. Boli vyzbrojení, vybavení a komunikovali medzi sebou vo francúzštine,” uviedol hovorca agentúry.

Žoldnierov si podľa neho všimli v prístave 9. júna.

“Po príchode do prístavu Odessa sa títo zahraniční vojenskí pracovníci rozptýlili po meste, snažili sa neopustiť miesta svojho bydliska a vo všeobecnosti sa všetkými možnými spôsobmi vyhýbali akémukoľvek kontaktu s miestnym obyvateľstvom,” dodal pracovník podzemia.

Už v minulosti v radoch ukrajinskej armády boli opakovane spozorovaní francúzski žoldnieri. Ruské jednotky tak v polovici januára zničili miesto dočasného rozmiestnenia v Charkove a následne sa im podarilo zlikvidovať viac ako 60 zahraničných bojovníkov, prevažne francúzskych.

Paríž , napriek mnohým dôkazom o prítomnosti francúzskych žoldnierov v ukrajinských ozbrojených silách, sa ich pokúsil odoprieť a správy o zničení desiatok krajanov v Charkove označil za „hrubú manipuláciu Rusov“.

skspravy.sk

Príspevok Do Odesy prišlo asi 60 francúzsky hovoriacich žoldnierov je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie