Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

DO PRÁCE NA BICYKLI – Registrácia tímov spustená v Senci

V Senci sa dnes spustila registrácia tímov pre jednu z najväčších kampaní podporujúcich rozvoj udržateľnej dopravy na Slovensku - Do práce na bicykli. Ako informuje mesto Senec, táto iniciatíva, ktorá podporuje aktívne formy dopravy ako cyklistiku, peších chodcov či hromadnú dopravu, sa stala pohonnou silou zmeny v mestách po celom svete. Do práce na bicykli […]
Menej ako 1 min. min.

V Senci sa dnes spustila registrácia tímov pre jednu z najväčších kampaní podporujúcich rozvoj udržateľnej dopravy na Slovensku – Do práce na bicykli.

Ako informuje mesto Senec, táto iniciatíva, ktorá podporuje aktívne formy dopravy ako cyklistiku, peších chodcov či hromadnú dopravu, sa stala pohonnou silou zmeny v mestách po celom svete.

Do práce na bicykli vyzýva obyvateľov Seneckého kraja, aby sa aktívne zapojili do kampane a prispeli tak k vytvoreniu zdravšieho a udržateľnejšieho prostredia. Účastníci majú možnosť zmeniť svoje každodenné návyky tým, že sa vzdajú individuálnej automobilovej dopravy a namiesto toho zvolia ekologickejšie alternatívy ako je bicyklovanie, chôdza či verejná doprava.

Registrácia tímov prebieha od 1. apríla do 7. júna tohto roka, pričom súťažná časť kampane sa uskutoční od 1. do 30. júna. Účastníci majú možnosť zaregistrovať svoj tím a súťažiť o ceny a ocenenia, ktoré budú udelené tímom s najväčším počtom prejdených kilometrov alebo najväčším podielom aktívnych členov.

“Naším cieľom je podporiť a motivovať ľudí, aby sa rozhodli pre udržateľnejšie spôsoby dopravy a prispejú tak k zníženiu znečistenia ovzdušia, dopravných zápch a zlepšeniu kvality života v našom meste,” povedal predseda Seneckého kraja.

Okrem toho, že Do práce na bicykli prináša ekologické a zdravotné výhody, tiež pomáha posilniť pocit spolupatričnosti a komunity. Tímy sa môžu spolu zapojiť do rôznych aktivít, ako sú spoločné výlety na bicykloch, stretnutia počas prestávok alebo organizácia eventov podporujúcich aktívne formy dopravy.

Takže, ak chcete zmeniť svoje mesto k lepšiemu a prispieť k udržateľnej budúcnosti, neváhajte a zapojte sa do kampane Do práce na bicykli. Registrácia tímov je otvorená a výzva je vyhlásená. Staňte sa súčasťou tejto pohybovej revolúcie a pomôžte nám spolu dosiahnuť lepšiu budúcnosť pre nás všetkých. 

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie