Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Do toalety dajte trochu pracieho prášku a nechajte ho tam 30 minút. Spočiatku som tomu tiež neverila

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nick Alias). Čistenie záchodovej misy rozhodne nepatrí medzi najpríjemnejšie činnosti. Napriek tomu je nevyhnutné udržiavať tento priestor čistý a hygienický. Ak neznesiete dlhé drhnutie kefou, použite iný šikovný patent. Toaleta bude žiariť. Ako správne vyčistiť toaletu? Foto: shutterstock/Nick Alias Či už ide o každodenné upratovanie alebo dôkladné čistenie, toaleta […]
Menej ako 1 min. min.

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nick Alias).

Čistenie záchodovej misy rozhodne nepatrí medzi najpríjemnejšie činnosti. Napriek tomu je nevyhnutné udržiavať tento priestor čistý a hygienický. Ak neznesiete dlhé drhnutie kefou, použite iný šikovný patent. Toaleta bude žiariť.

Ako správne vyčistiť toaletu?
Foto: shutterstock/Nick Alias

Či už ide o každodenné upratovanie alebo dôkladné čistenie, toaleta by sa nemala prehliadať. Predovšetkým je živnou pôdou pre baktérie a ak sa čistí nepravidelne, skôr či neskôr sa na nej vytvoria škvrny, ktoré sa ťažko odstraňujú. Čo môžete urobiť, aby ste ju rýchlo a jednoducho opäť získali bezchybnú? Je to jednoduchšie, ako by ste si mohli myslieť.

Ako správne vyčistiť toaletu? Najčastejšie používame špeciálne čistiace prostriedky

Čistenie toalety sa najčastejšie spája s naliatím čistiaceho prostriedku na vnútornú stranu, počkaním niekoľko minút a následným vydrhnutím špeciálnou kefou. Zvyčajne stačí utrieť vlhkou handričkou a tekutým čistiacim prostriedkom. Nie každý je však zástancom ďalšieho chemického riešenia, ktoré jednak stojí peniaze a jednak zaberá veľa miesta. Namiesto nákupu špeciálnych výrobkov preto použite to, čo už máte. Pri čistení znečistenej toalety vám okrem iného pomôžu aj pracie prostriedky a tablety do umývačky riadu.

Ako vyčistiť veľmi špinavú toaletu? Použite to, čo už máte

Použitie pracieho prášku alebo tabliet do umývačky riadu je naozaj jednoduché a nevyžaduje si žiadne zložité postupy. V prvom prípade stačí nabrať približne pol šálky výrobku. Čo ďalej?

Prášok nasypte do záchodovej misy. Uistite sa, že sa nedostane len do vody, ale že sa hojne usadí aj na stenách.

Počkajte pol hodiny.

Po uplynutí tohto času vezmite záchodovú kefu a vydrhnite vnútro misy práškom. Nakoniec spláchnite. Toaleta bude ako nová.

TIP: Tabletu do umývačky riadu vložte do toalety, pre dosiahnutie najlepších výsledkov ju zalejte horúcou vodou a nechajte pôsobiť cez noc. Ráno, keď sa rozpustí, ponorte do odtoku kefu, aby ste nabrali časť prípravku a použite ju na vydrhnutie stien. Po škvrnách nezostane ani stopa.

Ako sa účinne zbaviť vodného kameňa zo záchodovej misy? Lacné domáce prostriedky

Na usadeniny vodného kameňa je ideálny obyčajný ocot.
Foto: shutterstock/Podiuk Oleg

Ak ste fanúšikom ekologických riešení, namiesto chemikálií použite jedlú sódu. Postupujte obdobne ako pri pracom prášku. Na usadeniny vodného kameňa je ideálny obyčajný ocot. Namočte do neho kúsky toaletného papiera a priložte ich na miesta, kde sa nahromadila nečistota. Nechajte pôsobiť aspoň hodinu a potom opláchnite.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pridajte do sódy a kvapnite do toalety. Bude to pôsobiť ako bielidlo. Absorbuje vodný kameň a špinu

Rozrežte ich na polovicu, pokvapkajte olejom a položte na viditeľné miesto. Šikovný trik na krásnu vôňu v celom dome

The post Do toalety dajte trochu pracieho prášku a nechajte ho tam 30 minút. Spočiatku som tomu tiež neverila appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie