Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dojímavá reakcia princa Williama na návrat vojvodkyne Kate do verejného života. Zdôraznil dôležitú vec

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/princeandprincessofwales/ youtube.com/@BBCNews). Vojvodkyňa Kate vo svojom najnovšom vyhlásení oznámila svoj zdravotný stav a prezradila, kedy sa ukáže na verejnosti. Takto reagoval jej manžel princ William na správu svojej manželky o návrate k oficiálnym povinnostiam v kráľovskej rodine. Takto reagoval princ William na vyhlásenie svojej manželky.Foto: instagram.com/princeandprincessofwales/ youtube.com/@BBCNews Vojvodkyňa Kate […]
Menej ako 1 min. min.

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/princeandprincessofwales/ youtube.com/@BBCNews).

Vojvodkyňa Kate vo svojom najnovšom vyhlásení oznámila svoj zdravotný stav a prezradila, kedy sa ukáže na verejnosti. Takto reagoval jej manžel princ William na správu svojej manželky o návrate k oficiálnym povinnostiam v kráľovskej rodine.

Takto reagoval princ William na vyhlásenie svojej manželky.
Foto: instagram.com/princeandprincessofwales/ youtube.com/@BBCNews

Vojvodkyňa Kate 14. júna prelomila mlčanie a prezradila svoj zdravotný stav. Manželka princa Williama poďakovala za podporu a prezradila, že podstupuje liečbu, ktorá potrvá ešte niekoľko mesiacov, no oznámila, že sa zúčastní na nadchádzajúcom podujatí Trooping the Colour.

„Teším sa, že sa tento víkend so svojou rodinou zúčastním King’s Birthday Parade a dúfam, že sa počas leta zúčastním niekoľkých verejných stretnutí, no zároveň viem, že ešte nie som vonku z najhoršieho“

– napísala.

Vieme, ako na túto správu zareagoval princ William.

Takto reagoval princ William na vyhlásenie svojej manželky. Plne ju podporuje

Koncom marca vojvodkyňa Kate oznámila, že trpí rakovinou a počas liečenia sa musela vzdať oficiálnych povinností v kráľovskej rodine. Jej účasť na kráľovskej narodeninovej prehliadke Trooping the Colour bola veľkým otáznikom, takže posledná správa, že sa tam objaví, bola pre všetkých prekvapením.

Kensingtonský palác prezradil, ako na túto informáciu zareagoval princ William, ktorý predtým vo verejných funkciách nahradil svoju manželku. Ako informoval britský „Mirror“, hovorca Kensingtonského paláca uviedol, že „Princ je potešený, keď vidí, ako sa princezná začína zapájať do práce a projektov, ktoré sú pre ňu dôležité. Svoj čas bude aj naďalej zameriavať na podporu svojej manželky a detí, pričom bude naďalej vykonávať svoje verejné povinnosti.

Ako už skôr informovala samotná vojvodkyňa Kate, do práce sa nevráti hneď na plný úväzok a jej zapojenie do verejných projektov bude závisieť od jej zdravotného stavu, čo je v súčasnej situácii úplne pochopiteľné.

Princ William a Kate Middleton.
Foto: shutterstock/B. Lenoir

POZRITE TIEŽ AJ: Kráľ Karol chce vybudovať puto s Archiem a Lilibeth: „Už ho neuspokojuje, keď vidí svoje vnúčatá na videohovore“

Ako bude vyzerať účasť vojvodkyne Kate v Trooping the Colour? „Objaví sa na balkóne“

15. júna o desiatej hodine ráno miestneho času sa začína narodeninový sprievod na počesť kráľa Karola III., slávny Trooping the Colour. Ako bude vyzerať účasť vojvodkyne Kate na tomto podujatí? Manželka princa Williama sa podľa magazínu People s najväčšou pravdepodobnosťou odvezie na konskom povoze do sprievodu po The Mall so svojimi deťmi – princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom a potom bude sledovať prehliadku z kancelárie generálmajora.

„Kate sa najbližšie objaví na balkóne Buckinghamského paláca s kráľom Charlesom, princom Williamom a ďalšími, keď sa rodina zíde, aby sledovala prelet kráľovského letectva nad mestom,“

– uvádza magazín People.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Odborníčka si všimla detail na aktuálnej fotografii vojvodkyne Kate. „Je to pre ňu nové“

Princezná z Walesu sa vracia k verejným povinnostiam v jednofarebnom oblečení a perlách

The post Dojímavá reakcia princa Williama na návrat vojvodkyne Kate do verejného života. Zdôraznil dôležitú vec appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie