Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dokumentární film FrankenSkies odhaluje chemtrail agendu a její vliv na život na Zemi

Změna klimatu je sama o sobě kontroverzní, ale když se do ní zapojí geoinženýrství, může být ještě kontroverznější. Někteří zastánci klimatických změn trvají na tom, že přijetí extrémních opatření, jako je rozprašování chemikálií do ovzduší za účelem ochlazení zemského klimatu, je jediným způsobem, jak nás zachránit, zatímco mnoho dalších – včetně některých z těch, kteří […]
Menej ako 1 min. min.

Změna klimatu je sama o sobě kontroverzní, ale když se do ní zapojí geoinženýrství, může být ještě kontroverznější.

Někteří zastánci klimatických změn trvají na tom, že přijetí extrémních opatření, jako je rozprašování chemikálií do ovzduší za účelem ochlazení zemského klimatu, je jediným způsobem, jak nás zachránit, zatímco mnoho dalších – včetně některých z těch, kteří uvěřili panice ze změny klimatu – varují, že by to mohlo způsobit mnohem více škody než užitku.

Přestože geoinženýrství existuje již téměř sto let, je o něm a jeho důsledcích informováno příliš málo lidí. Geoinženýrství může znít futuristicky, ale ve skutečnosti se datuje do 30. let 20. století a jeho původ a důsledky jsou podrobně zkoumány v dokumentárním filmu FrankenSkies, který otevírá oči.

Dokument se snaží zvýšit povědomí o této praxi a odhaluje, jak se ti, kteří na tom mají zájem, snažili normalizovat myšlenku chemického vytváření mraků prostřednictvím rozptylu atmosférického aerosolu, aby lidé nepochybovali o tom, co se děje, když to vidí na obloze.

Na webové stránce dokumentu je vysvětleno: „Od vzniku a zveřejnění dokumentu FrankenSkies v červnu 2017 se svět, jak ho známe, drasticky změnil a mnozí stále nevidí do světa aerosolových injekcí, chemtrails, geoinženýrství nebo meteorologického inženýrství.“

Dále uvádí: „Nejdůležitější, v globálním měřítku a zoufale potřebující velké odhalení, je mediální normalizace, sociální inženýrství a oficiální veřejné nasazení geoinženýrství jako řešení klimatických změn.“

Autor dokumentu Matt Landman vysvětluje, že jeho zvědavost se probudila poté, co byl při práci na farmě v Kalifornii svědkem podivných povětrnostních jevů. On a další lidé, s nimiž hovořil, několikrát viděli letadla, která prolétala oblohou, a poté náhle ustaly dešťové bouře. Poté, co tento jev prozkoumal a dozvěděl se, jak jsou atmosférické aerosoly rozprašovány, aby zabránily dešti, rozhodl se, že chce něco udělat, aby se veřejnost dozvěděla, co je v sázce.

„Od té doby můj výzkum odhalil zrádné a nekalé spiknutí s cílem ovládat počasí a ještě horší plán, který zahrnuje oblbování veřejnosti mystifikací, že se planeta nekontrolovatelně ohřívá kvůli našim emisím uhlíku,“ napsal.

Podobně jako ti, kteří varovali před nebezpečím vakcín proti COVID-19, byli lidé, kteří o chemtrails mluví nahlas, dlouho označováni nálepkou „konspirační teoretik“ ve snaze zdiskreditovat je. Jde však o velmi reálný fenomén a ti, kdo jej podporují, se ani netají svou motivací.

Vědci ze špičkových univerzit, jako je Harvard, trvají na tom, že rozprašování sulfátových aerosolů do atmosféry, které má odrážet sluneční světlo, je nějakým způsobem rozumné, zatímco vědci z MIT tvrdí, že „geoinženýrství může být naší poslední a jedinou možností“, jak nás zachránit před tzv. klimatickými změnami.

Evropská komise varuje před riziky geoinženýrství
Je tu však i světlá stránka věci: Evropská komise loni zveřejnila zprávu, v níž varuje před riziky geoinženýrství při manipulaci s oblohou, a to v době, kdy alarmisté klimatických změn stále častěji vyzývají k používání těchto umělých zásahů.

Zpráva varuje, že „rizika, dopady a nezamýšlené důsledky, které tyto technologie představují, jsou nedostatečně pochopeny a potřebná pravidla, postupy a instituce nebyly dosud vytvořeny.“

Zatímco myšlenka rozprašování chemických látek do vzduchu, který dýcháme, představuje některá zjevná zdravotní nebezpečí, poukázali také na potenciální problémy, jako je nerovnováha moci mezi zeměmi, která by mohla vést k vážným konfliktům, a také na etické a právní otázky.

Šéf politiky EU v oblasti klimatu Frans Timmermans prohlásil: „Nikdo by neměl s naší společnou planetou experimentovat sám. Mělo by se o tom diskutovat na správném fóru, na nejvyšší mezinárodní úrovni.“

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Dokumentární film FrankenSkies odhaluje chemtrail agendu a její vliv na život na Zemi first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie