Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dokumenty společnosti Pfizer dokazují, že se injekce zaměřily především na reprodukci a pohlaví (video)

Dr. Naomi Wolfová se už dlouhodobě věnuje právě otázce reprodukčního zdraví – tedy zdraví těhotných žen a dětí. Jenže to je přesně proti stávající agendě, která upřednostňuje potraty a neplodnost, na kterou se podle mnoha indicií zaměřily i genové injekce. V rozhovoru s novinářem Alexem Jonesem Dr. Naomi Wolfová vysvětluje, že experimentální „očkování“ proti Covidu […]
Menej ako 1 min. min.

Dr. Naomi Wolfová se už dlouhodobě věnuje právě otázce reprodukčního zdraví – tedy zdraví těhotných žen a dětí. Jenže to je přesně proti stávající agendě, která upřednostňuje potraty a neplodnost, na kterou se podle mnoha indicií zaměřily i genové injekce.

V rozhovoru s novinářem Alexem Jonesem Dr. Naomi Wolfová vysvětluje, že experimentální „očkování“ proti Covidu je o „ničení žen a dětí a neplodnosti mužů.“

Uvedla také, že – jak je patrné i podle odtajněných dokumentů – se společnost Pfizer/BioNTech zaměřila více na výzkum účinků „vakcíny“ na pohlaví a reprodukci než na její účinky na plíce. To je zvláštní, když uvážíte, že Covid je virové onemocnění dýchacích cest.

Wolfová vyjmenovala aspekty, které odhalují dokumenty společnosti Pfizer a lékařské studie o účincích na plodnost. Vidí to jako „alarmující“:

Lipidové nanočástice se hromadí ve vaječnících.
Těžké poruchy menstruace a hormonální rovnováhy.
Lipidové nanočástice mohou procházet placentou.
Očkování po určitou dobu ovlivňuje produkci a pohyblivost spermií.
Dokumenty společnosti Pfizer doporučují, aby očkovaní muži používali dvě spolehlivé formy antikoncepce u neočkovaných žen, což naznačuje riziko vylučování.
Lipidové nanočástice rozkládají varlata chlapců v děloze.
Dr. Kimberly Bissová také poukázala na to, že míra potratů ve studiích společnosti Pfizer byla 80 PROCENT – a oni to věděli.

„Takže ani nevíme, zda z dětí očkovaných matek vyrostou normální muži,“ zdůraznila Wolfová.

K uvedenému jen připomínám, že ve všech proočkovaných zemích je zejména poslední dva roky rekordně nízká porodnost.

Co se týká zmíněného vlivu na vývoj chlapců, pak je možné, že z nich tímto záměrně vytváří další LGBTQIA neschopné reprodukce…

REPORT: Dr. Naomi Wolf tells Alex Jones that the COVID shots are about “destroying women and babies” and “emasculating men.”

In Pfizer’s own documents, the pharmaceutical giant focused more on researching the effects of the vaccine on sex and reproduction than on its impact on… pic.twitter.com/afxNvcKzym

— The Vigilant Fox (@VigilantFox) May 23, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie