Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Domáca broskyňová pleťová maska. Osviežuje, čistí a vyhladzuje pokožku

28.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/L Julia Pixabay/kgorz). Broskyňová maska ​​pleť úžasne osvieži a jemne vyhladí. Po takejto domácej kozmetike sa oplatí siahnuť najmä v letnej sezóne, keď si môžeme pochutnať na čerstvom ovocí, Ako pripraviť broskyňovú masku? Dáme vám tip. Broskyňová maska ​​pleť úžasne osvieži a jemne vyhladí.Foto: shutterstock/L Julia Pixabay/kgorz Domáca kozmetika […]
Menej ako 1 min. min.

28.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/L Julia Pixabay/kgorz).

Broskyňová maska ​​pleť úžasne osvieži a jemne vyhladí. Po takejto domácej kozmetike sa oplatí siahnuť najmä v letnej sezóne, keď si môžeme pochutnať na čerstvom ovocí, Ako pripraviť broskyňovú masku? Dáme vám tip.

Broskyňová maska ​​pleť úžasne osvieži a jemne vyhladí.
Foto: shutterstock/L Julia Pixabay/kgorz

Domáca kozmetika je čoraz obľúbenejšia. Jej príprava však nie je nijak zvlášť náročná, je prírodná a lacná. Na výrobu napríklad masiek na vlasy či tvár stačí len pár ingrediencií. Jedna z nich nielen úžasne osvieži, ale aj vyhladí pokožku a zlepší jej farbu. Základom na jej prípravu sú mnohými ľuďmi obľúbené broskyne.

Broskyne a ich vplyv na pokožku. Prečo sa oplatí používať?

Broskyňa obyčajná, známa aj ako broskyňa, je strom z čeľade ružovité, pochádzajúci pravdepodobne z Číny. Plody produkované touto rastlinou sú veľmi obľúbené pre svoje početné nutričné ​​hodnoty a lahodnú chuť. Nízky počet kalórií a početné zdravotné vlastnosti spôsobujú, že aj Slováci často a ochotne kupujú broskyne.

Tieto plody okrem iného pôsobia močopudne, čistia organizmus od toxínov a priaznivo pôsobia aj na činnosť močového ústrojenstva a obličiek. Pomáhajú v boji proti zápche a odporúčajú sa ľuďom trpiacim anémiou. Navyše si z nich môžete pripraviť úžasné pleťové masky s jemne vyhladzujúcim a čistiacim účinkom.

Ovocie broskyne je plné vitamínov aj minerálov. Fantasticky pôsobí na pokožku, prispieva k jej regenerácii a zlepšuje aj jej elasticitu. Broskyňová pleťová maska ​​vyživuje pokožku a zlepšuje jej farbu.

Broskyňová pleťová maska ​​– ako si ju vyrobiť? Tu je recept

Len s pár ingredienciami dokážeme vytvoriť fantastickú kozmetiku, ktorá zlepší stav vašej pokožky alebo vlasov. Na výrobu broskyňovej masky budeme potrebovať jedno ovocie, med a zemiakový škrob.

Broskyňu ošúpeme a roztlačíme vidličkou. Prebytočnú šťavu môžeme kľudne vypiť. Dužinu zmiešame s lyžičkou medu a lyžičkou alebo aj dvoma škrobu (v závislosti od šťavnatosti ovocia). Naneste masku na vyčistenú tvár a dekolt a nechajte pôsobiť 15 minút.

Počas tejto doby sa ju oplatí občas postriekať vodou alebo ružovou vodou, aby príliš nevyschla. Po uplynutí tejto doby zmyte teplou vodou a užite si osvieženú, hladkú pokožku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako zastaviť vypadávanie vlasov? Tento lacný produkt z drogérie dokáže zázraky

Chytré triky na viditeľné odrasty. Zbavte sa ich za pár minút

The post Domáca broskyňová pleťová maska. Osviežuje, čistí a vyhladzuje pokožku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie