Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Domáci elixír z „nápoja bohov“ za 2 eurá pôsobí na vašu tvár ako peptidy. Najväčší nepriateľ vrások

5.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/puhhha). Peptidy sú zložkou, ktorá nesmie chýbať vo vašej rutine starostlivosti o pleť. Sú ideálne pre zrelú pleť, ktorá vekom stráca jas a pevnosť. Našťastie máme na dosah domáci trik, ktorý prináša podobné výsledky. Peptidy a ich účinky na pleť.Foto: shutterstock/puhhha Peptidy, ktoré sa nachádzajú v mnohých výrobkoch starostlivosti o […]
Menej ako 1 min. min.

5.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/puhhha).

Peptidy sú zložkou, ktorá nesmie chýbať vo vašej rutine starostlivosti o pleť. Sú ideálne pre zrelú pleť, ktorá vekom stráca jas a pevnosť. Našťastie máme na dosah domáci trik, ktorý prináša podobné výsledky.

Peptidy a ich účinky na pleť.
Foto: shutterstock/puhhha

Peptidy, ktoré sa nachádzajú v mnohých výrobkoch starostlivosti o pleť, môžu pomôcť zmierniť zápal, vyrovnať tón pleti a znížiť výskyt vrások. Peptidy, známe aj ako polypeptidy sa prirodzene nachádzajú v pokožke, ale sú súčasťou aj mnohých výrobkov na starostlivosť o pleť, a to z dobrého dôvodu. Peptidy sú krátke reťazce aminokyselín, ktoré vytvárajú určité proteíny potrebné pre pokožku na produkciu kolagénu. Ich väčšie množstvo môže viesť k pevnejšej a mladšie vyzerajúcej pleti.

Domáci trik, ktorý funguje ako peptidy na tvár. Ako docieliť lifting pokožky bez skalpela?

Ochabnutá pokožka na tvári a krku, ktorej chýba pevnosť, vám môže spôsobovať nepríjemné pocity. Ak hľadáte nechirurgické riešenie na vypnutie pokožky, rovnako ako po ošetrení peptidmi, nemusíte hľadať ďaleko. Kávový peeling pomôže. Káva, známa aj ako „nápoj bohov“, redukuje známky starnutia a zabraňuje ochabnutiu pleti. Možno ju použiť aj ako domáci prostriedok na lifting očného okolia. Káva exfoliuje epidermis a odstraňuje nečistoty a toxíny. Navyše je to ekonomické riešenie, pretože za 75 g zaplatíte približne 2 eurá. Pred aplikáciou nezabudnite vykonať náplasťový test na časti pokožky.

Do misky nasypte 1/4 šálky mletej kávy.

Pridajte 1/4 šálky hnedého cukru, pol lyžičky škorice a 2 lyžice kokosového oleja. Celú zmes dobre premiešajte.

Naneste zmes na pokožku a začnite ju krúživými pohybmi jemne masírovať prstami približne 5 minút.

Umyte si tvár vlažnou vodou a naneste hydratačný krém.

Pripravený kávový peeling na lifting tváre.
Foto: shutterstock/Arylanna

Čo robí káva s vašou tvárou? Celá pravda – pomáha kávová usadenina na vrásky?

Pre mnohých ľudí je ranná šálka kávy nevyhnutnosťou, pretože im pomáha prebudiť sa a udržať si energiu. Ak sa používa ako zložka posilňujúca pleť, je skvelá v starostlivosti o pleť. Dôvodom je, že je bohatým zdrojom antioxidantov, ktoré v mnohých ohľadoch prospievajú vzhľadu pleti.

Jemne exfoliuje kožné bunky, odstraňuje nečistoty a zanecháva pleť hladkú a sviežu.

Kávová maska znižuje zápal pokožky a zlepšuje jej prekrvenie. Zároveň minimalizuje známky únavy.

Káva je bohatá na antioxidanty, ako sú fenoly, ktoré pomáhajú bojovať proti voľným radikálom a chránia pleť pred poškodením. Vďaka tomu sa dá predísť vzniku jemných vrások a ochabnutiu pleti.

Káva je tiež známa svojimi hydratačnými, hojivými a tonizujúcimi vlastnosťami. Je okamžitým liekom na opuchnuté oči a je skvelá na tmavé kruhy pod očami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Stojí 5 € a pôsobí na tvár ako peptidy. Vyhladzuje a redukuje vzhľad vraních nôh

Jedna kocka ľadu nahradí jeden odličovací prípravok. Stačí si ju votrieť do tváre

The post Domáci elixír z „nápoja bohov“ za 2 eurá pôsobí na vašu tvár ako peptidy. Najväčší nepriateľ vrások appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie