Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Donald Trump mení rétoriku voči kryptomenám

V súčasnom politickom diskurze sa objavuje zaujímavá téma: budúcnosť kryptomien v Spojených štátoch. Nedávne vyhlásenia bývalého prezidenta Donalda Trumpa naznačujú zmenu v jeho postoji k digitálnym aktívam. Počas svojho narodeninového prejavu vo West Palm Beach na Floride, Trump sľúbil, že ak bude znovu zvolený, ukončí to, čo nazval „vojnou proti kryptomenám“ súčasného prezidenta Joea Bidena. […]
Menej ako 1 min. min.

V súčasnom politickom diskurze sa objavuje zaujímavá téma: budúcnosť kryptomien v Spojených štátoch. Nedávne vyhlásenia bývalého prezidenta Donalda Trumpa naznačujú zmenu v jeho postoji k digitálnym aktívam. Počas svojho narodeninového prejavu vo West Palm Beach na Floride, Trump sľúbil, že ak bude znovu zvolený, ukončí to, čo nazval „vojnou proti kryptomenám“ súčasného prezidenta Joea Bidena.

Trumpova kampaň sa zameriava na prilákanie podnikateľov a investorov v oblasti kryptomien, čo je zreteľný odklon od jeho predchádzajúceho skeptického pohľadu na tento sektor. V roku 2019, počas svojho prezidentského mandátu, Trump označil kryptomeny za „podvod“ a vyjadril obavy z ich používania pri nelegálnych aktivitách. Avšak v posledných mesiacoch sa zdá, že Trump prijal kryptomeny a ich potenciál v USA, čo je zmena, ktorá môže mať významný dopad na kryptopriemysel a jeho reguláciu.

Tento obrat prichádza v čase, keď sa kryptomeny stávajú čoraz viac zakorenenými v hlavných finančných systémoch a ich popularita rastie medzi mladými voličmi a investorami. Trumpova stratégia môže byť vnímaná ako pokus osloviť novú generáciu voličov a získať podporu od vplyvných osobností v kryptopriemysle.

Florida, štát, ktorý Trump označil za budúce centrum kryptomien, bol nedávno pomenovaný ako „najlepší štát“ pre krypto dane podľa CoinLedger, čo naznačuje, že štát má potenciál stať sa lídrom v tejto oblasti. Trumpov sľub presadiť prítomnosť kryptomien na Floride by mohol prispieť k ďalšiemu rozvoju a inováciám v tejto rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti.

Vzhľadom na to, že prezidentské voľby v USA sú naplánované na 5. novembra 2024, bude zaujímavé sledovať, ako sa postoj kryptomien stane súčasťou politických kampaní a aký vplyv to bude mať na budúcnosť digitálnych aktív v krajine. Zdá sa, že kryptomeny už nie sú len okrajovou témou, ale stávajú sa dôležitou súčasťou národnej a globálnej ekonomickej diskusie.

Zdroj: cointelegraph

Príspevok Donald Trump mení rétoriku voči kryptomenám je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie