Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dopravné obmedzenia v meste Galanta počas podujatia Beh Galantou – Beh oslobodenia 13.4.2024

V súvislosti s organizáciou najväčšieho športového podujatia v Galante nás čakajú určité dopravné obmedzenia. Informujeme vás o plánovaných zmenách v cestnej doprave: Na Hlavnej ulici budú od soboty 13.4.2024 od 6:00 ráno až do ukončenia podujatia platné zákazy parkovania. Navyše, Hlavná ulica bude od kruhového objazdu pri Mestskom úrade až po kruhový objazd pri mestskom […]
Menej ako 1 min. min.

V súvislosti s organizáciou najväčšieho športového podujatia v Galante nás čakajú určité dopravné obmedzenia. Informujeme vás o plánovaných zmenách v cestnej doprave:

Na Hlavnej ulici budú od soboty 13.4.2024 od 6:00 ráno až do ukončenia podujatia platné zákazy parkovania. Navyše, Hlavná ulica bude od kruhového objazdu pri Mestskom úrade až po kruhový objazd pri mestskom parku úplne uzavretá a neprejazdná pre vozidlá počas dňa konania podujatia, teda v sobotu 13.4.2024 od 6:00 hod. až do predpokladaného ukončenia podujatia o 14:30 hod., informuje Mesto Galanta.

Trasa obchádzky povedie od ulice Vajanského cez Šafárikovu ulicu, pričom na všetkých dotknutých komunikáciách budú osadené dočasné dopravné tabule s označením trasy obchádzky.

Ulice Zoltána Kodálya a Parková budú v sobotu 13.4.2024 prejazdné len do 11:00 hod. Následne od 11:00 hod. bude platiť úplná dopravná uzávera až do ukončenia podujatia, predpokladaného o 14:30 hod.

Počas podujatia budú autobusové zastávky na uliciach Zoltána Kodálya a Parková zrušené. Na miestach zastávok budú označené miesta dočasných zastávok.

Na Vajanského ulici budú na ceste umiestnené bezpečnostné bariéry pre bežcov a dočasné zúženie jazdného pruhu pre vodičov.

Prosíme vodičov o trpezlivosť a zvýšenú opatrnosť pri prejazde týmto úsekom počas podujatia.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie