Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dôrazné varovanie Číny rusofóbnym militaristom

www.slovanskenoviny.sk/rss Čína sa takto ostro a jasne ešte nikdy nevyjadrila. V „predvečer“ rokovania predstaviteľov zoskupenia štátov BRICS poslala do USA, do centrály NATO a do vedúcich inštitúcií Európskej únie v podstate ani nie odkaz, ale ultimátum. Informoval web vasevec.info. Čína je pripravená postaviť sa spoločne s Ruskom proti všetkým vonkajším silám. Uviedol to čínsky minister zahraničia Wang […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Čína sa takto ostro a jasne ešte nikdy nevyjadrila. V „predvečer“ rokovania predstaviteľov zoskupenia štátov BRICS poslala do USA, do centrály NATO a do vedúcich inštitúcií Európskej únie v podstate ani nie odkaz, ale ultimátum. Informoval web vasevec.info.

Čína je pripravená postaviť sa spoločne s Ruskom proti všetkým vonkajším silám. Uviedol to čínsky minister zahraničia Wang I.

Pozor, ešte je tu aj tretia veľmoc!

„Čína je pripravená spolupracovať s Ruskom na udržaní strategickej spolupráce, identifikácii potenciálu spolupráce, identifikácii vonkajších prekážok a podpore stability bilaterálnych vzťahov,“ vyhlásil Wang I.

Počas rokovaní si čínsky a ruský minister vymenili názory na súčasnú medzinárodnú a regionálnu situáciu a tiež na problém ukrajinskej krízy.

Summit ministrov zahraničných vecí krajín BRICS sa koná v pondelok a utorok za účasti asi 20 až 25 krajín, vrátane „desiatky“ asociovaných štátov.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Dôrazné varovanie Číny rusofóbnym militaristom je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie