Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dovolenkový horoskop. Čo si pre vás pripravili hviezdy?

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Pawel Kazmierczak). Blížia sa letné prázdniny a s nimi prichádza lenivosť, nepozornosť a otváranie nových perspektív. Pre niektoré znamenia zverokruhu to bude čas plný pozitívnych prekvapení. Iné si však budú priať, aby sa čo najskôr skončili. Pozrite sa, čo vás čaká na dovolenke a buďte pripravení! Pre niekoho bude […]
Menej ako 1 min. min.

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Pawel Kazmierczak).

Blížia sa letné prázdniny a s nimi prichádza lenivosť, nepozornosť a otváranie nových perspektív. Pre niektoré znamenia zverokruhu to bude čas plný pozitívnych prekvapení. Iné si však budú priať, aby sa čo najskôr skončili. Pozrite sa, čo vás čaká na dovolenke a buďte pripravení!

Pre niekoho bude dovolenkový čas úspešný, pre iného bude katastrofálny.
Foto: shutterstock.com/Pawel Kazmierczak

Vodnár – dovolenka s bodom obratu

Vodnári sa na dovolenke ponoria do krištáľovo čistej a teplej vody niekde v odľahlom kúte sveta. Nájdu tam úkryt, kde budú môcť premýšľať o tom, čo zanechali za sebou. Možno bude dovolenkový výlet začiatkom veľkých zmien v ich živote.

Ryby – dobíjanie pozitívnej energie v blízkosti domova

Zaneprázdnené Ryby sa môžu tešiť na dovolenku až v druhej polovici prázdnin. Hoci pôjde o nenápadný útek blízko domova, prinesie vytúžený pokoj a oddych. Ryby sa z nej vrátia nabité pozitívnou energiou.

Pozrite sa, čo vás čaká na dovolenke a buďte pripravení!
Foto: shutterstock/sylv1rob1

Baran – odkladanie plánov nebude dobré

Baran stratí svoju húževnatosť. Neustále odkladanie ich dovolenkových plánov spôsobí, že všetky ich vysnívané destinácie sa stanú nereálnymi. Barani budú tráviť prázdninové dni v práci, čo ich len odradí od snahy byť aktívnejší.

Býk – dovolenka v práci

Býci budú v práci oddychovať. Služobná cesta naplánovaná na letné mesiace sa ukáže ako skvelá príležitosť na oddych na nezvyčajnom mieste. Nepreháňajte to so zábavou a nezabudnite na tých, ktorí zostanú doma.

Blíženci – cestovanie a výlety

Blíženci sú spoločenskí ľudia. Blížencom vyhovuje akékoľvek cestovanie, majú radi akékoľvek výlety, radi spoznávajú nové miesta a kultúry. Blíženci milujú bar, spoznávanie nových ľudí a milujú parket. Miestami, kde by obe z osobností blíženca boli naplnené, sú Škótsko, Írsko, Anglicko – snúbia sa tu veľkomestá s prírodou, čo by tomuto znameniu mohlo maximálne vyhovovať.

Rak – tajomstvá a prekvapenia

Raci sa môžu spoľahnúť na kúsok šťastia. Neohlásení návštevníci im predložia nezvyčajný návrh. Ak sa budú riadiť svojou intuíciou, môžu počítať s odmenou. Sviatky im preto vykresľujú pozitívny obraz plný tajomstiev, ktoré treba objaviť.

Lev – rušná dovolenka

Tvrdohlavosť a drzosť tentoraz Levom šťastie neprinesie. Samotný začiatok prázdnin sa črtá v znamení neistoty ohľadom práce. Je len na Levoch, či sa pokarhanie od šéfa zmení na výpoveď. Čaká ich preto rušné dovolenkové obdobie.

Dovolenkový horoskop na rok 2024.
Foto: shutterstock/Maridav

Panna – ľahkovážnosť a jej dôsledky

Svet nie je k Pannám vždy láskavý, o čom sa presvedčia počas prázdnin. Ich ľahkovážnosť a nedostatok odhodlania povedú k tomu, že príjemný výlet sa zmení na nočnú moru. Panny by mali byť na dovolenke opatrné, aby ich chvíľková nepozornosť nevykoľajila zo stabilného života.

Váhy – dovolenkový twist

Doteraz vyrovnané a rozumné Váhy dajú priechod svojim emóciám. Dovolenkový výlet uvoľní dlho prechovávané pocity a túžby. To im urobí dobre, pretože sa z dovolenky vrátia s kufrom plným suvenírov.

Škorpión – metamorfóza na dovolenke

Škorpióni si na dovolenke konečne nájdu svoju druhú polovičku. Ako je to možné? Môže za to dovolenková aura v ďalekých a exotických krajinách. Škorpióni sa v dvojici zmiernia, čo prospeje aj ich vzťahu. Konečne zložia pancier a ukážu svoje veľké srdce.

Strelec – strela do čierneho!

Strelcovi sa podarí niečo streliť. Žiaľ, nebude to milostný úlovok na dovolenke, ale výnosný obchod. Hoci dovolenky Strelcov v práci minú, čaká ich oneskorená plne zaslúžená posezónna dovolenka.

Kozorožec – rodinné dobrodružstvá

V znamení Kozorožca sa v rodine strhne malý uragán. Plánovaná dovolenka sa neuskutoční kvôli silným nezhodám a hádkam. Jednodňové výlety bohužiaľ nevynahradia stratu veľkých plánov. Kozorožcov čaká napäté obdobie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka? Pozrite si svoj finančný horoskop

Tieto tri znamenia zverokruhu sú apatické. Málokedy vyjadrujú pocity

The post Dovolenkový horoskop. Čo si pre vás pripravili hviezdy? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie