Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dr. Vernon Coleman: Čistá nula zničí vás, vaši rodinu a vše, co máte rádi

Stávající klimatickou agendu lze považovat za největší podvod v dějinách lidstva. Důsledky této politiky – pokud by byla zavedena až tak důsledně, jak žádá OSN či EU – by byly dalekosáhlé a jistě by splnily některé zásadní cíle globalistů: vedly by mimo jiné k drastické depopulaci. Jediné, co může lidstvo zachránit, je probuzení mas, které […]
Menej ako 1 min. min.

Stávající klimatickou agendu lze považovat za největší podvod v dějinách lidstva. Důsledky této politiky – pokud by byla zavedena až tak důsledně, jak žádá OSN či EU – by byly dalekosáhlé a jistě by splnily některé zásadní cíle globalistů: vedly by mimo jiné k drastické depopulaci.

Jediné, co může lidstvo zachránit, je probuzení mas, které vůbec nechápou, kam tato politika směřuje. Většina navíc na tento podvod naletěla a skutečně věří, že nás čeká apokalypsa, pokud nesnížíme produkci CO2 – třeba likvidací zemědělství, drastickou změnou jídelníčku, sdílením, zákazem užívání fosilních paliv a mnoha dalšími omezeními, které tato politika diktuje.

Dr. Vernon Coleman opět shrnuje šílenou klimatickou politiku, která bude navíc v jeho zemi, kde nyní vznikla nová labouristická vláda, ještě mnohem ambicióznější, neboť vládní progresivisté prosazují velmi tvrdá klimatická opatření.

Dr. Vernon Coleman

Snaha dosáhnout čisté nuly je poháněna mýtem o změně klimatu a je založena na jemně vyváženém svazku pseudovědeckých důkazů a falešných zpráv používaných profesionálními propagandisty a chytrými konspirátory k udržení myšlenky, že fosilní paliva ničí náš svět a ohrožují naši existenci. 

Mýtus, který vytvořili, šíří s absurdním nadšením malé, ale hlasité skupiny poddajných a snadno ovladatelných nadšenců, z nichž většina téměř jistě věří, že lži, které jim řekli, jsou pravdou a že nemáme žádnou budoucnost, pokud budeme žít podle svého a zásadně nezměníme svůj životní styl.

Učili je, že moře budou vřít a jejich hladiny stoupat, aby spolkly zemi, že život, jak jsme ho znali, se stane nemožným, a že lidská rasa bude odsouzena k záhubě.

Kvůli této nesmyslné víře (která není o nic lépe vědecky podložená než stejně absurdní, ale mnohem méně nebezpečné a škodlivé teorie o tom, že Země je placatá, že neexistují žádné choroboplodné zárodky a že neexistuje gravitace), vlády po celém světě nyní tvrdí, že že nemají jinou možnost než přijmout drastická opatření, aby nás zachránily před zkázou.

S podporou důvěřivých, ctnostných charitativních vůdců, lobbistických skupin, bankéřů a investičních skupin se proto podnikají kroky k zastavení používání všech fosilních paliv a ke změně všech aspektů našeho způsobu života.

Nejvyšší soud Spojeného království rozhodl, že místní rada měla před schválením nových vrtů zvážit dopad spalování ropy na klima. To zpochybní všechny budoucí projekty v oblasti ropy a zemního plynu ve Spojeném království i v EU.

Švýcarka vyhrála u Evropského soudu pro lidská práva, aby přinutila Švýcarsko, aby udělalo více v boji proti mýtu o změně klimatu. Tohle všechno je šílenství.

Nejlepší vtip tohoto století je, že Čína prodává solární panely a elektrická vozidla na Západ a spaluje uhlí k výrobě elektřiny.

A zatímco my na Západě jsme povzbuzováni šílenci, abychom odsuzovali fosilní paliva, nikdo nesmí zmínit, že 84 % světové energie pochází z fosilních paliv. (Mimochodem, to je jen o 2 % méně než v roce 1973.)

Bez ropy a plynu bychom si museli vystačit s 16 % energie, kterou dnes využíváme. Oh, a nemůžete vyrábět hnojiva nebo létat letadly se solární energií nebo ošklivými větrnými mlýny drtícími ptáky.

Je absurdní, že je nám navrhováno, abychom se vzdali fosilních paliv. To by znamenalo, že bychom byli ochotni změnit každý aspekt našeho života. Bez fosilních paliv budeme mít velmi málo jídla, žádné školy, žádné nemocnice, velmi málo dopravy (kromě koní a kol), žádné počítače, žádnou televizi, žádné časopisy nebo noviny, žádnou klimatizaci, žádné mobilní telefony, málo nebo žádné světlo, málo nebo žádné topení a málo nebo žádné vaření.

Ať chceme nebo ne, přeneseme se zpět do 19. století (do roku 2030, pokud si fanatici přijdou na své). Solární panely a větrné mlýny tomu nezabrání. Zajímalo by mě, kolik ze zastánců čisté nuly ví, co se stane.

Takže všechno špatné, co se stane našemu světu, se stane, protože hrstka lhářů, podvodníků a spiklenců přesvědčila malou, ale hlasitou a mocnou kliku, aby prosazovala politiku, která má zničit vás, vaši rodinu a vše, co milujete.

Stejně jako v případě falešné pandemie Covidu (a toxické a zbytečné vakcíny Covid-19) byla média použita k propagaci mýtu a ke způsobení zmatku a šíření dezinformací.

Takže když si britský turista stěžoval, že teplota v jeho prázdninové destinaci je 30 stupňů, tisk to uvedl, jako by to byla důležitá zpráva. Kdyby se obtěžovali trochu zkontrolovat, viděli by, že to byla v podstatě průměrná červnová teplota v tomto letovisku.

Faktem je, že pokud by globální oteplování bylo skutečné, úmrtnost ve Spojeném království by dramaticky klesla. V současné době zemře každou zimu na následky chladu 50 000 až 100 000 lidí.

Všichni bychom si měli přát, aby globální oteplování bylo skutečné. (Počet lidí, kteří by zemřeli vedrem, by byl nekonečně malý. A většina z nich by jen prostě byla hloupá.)

A stejně jako u Covidu se nikdy nevedou debaty. Změna klimatu se stala svatou válkou a zpochybňování falešné vědy, na které je mýtus založen, je stejně nepřijatelné jako holocaust.

Žádná nadsázka není pro zastánce mýtu o klimatických změnách příliš divoká. Šíření se stalo oficiální. A samozřejmě ti, kteří mluví pravdu, jsou zesměšňováni, haněni a utlačováni.

Nic v historii nebylo tak nebezpečné jako ukvapený a absurdní plán na ukončení používání fosilních paliv.

Mýtus o změně klimatu je používán jako záminka ke změně našeho způsobu života, zastavení zdravotní péče, zahnání nás do malých, omezených městských sídel (tzv. dvacetiminutových měst) a vytvoření společnosti izolované od světa, o které psal George Orwell ve svém románu 1984.

Výsledkem tohoto plánu bude, že vše, čeho si ceníme, zmizí a miliardy lidí zemřou.

Toto jsou fakta.

A pokud stále máte pochybnosti, zeptejte se sami sebe, proč se nikdo, kdo věří ve změnu klimatu a čistou nulu, neodváží diskutovat o těchto otázkách.

A zeptejte se sami sebe, proč mi byla zakázána všechna mainstreamová média (kde jsem se většinu života živil), proč nemám ani přístup na YouTube (natož nahrávat videa) a proč mám zákaz ze všech sociálních médií – Mediální stránky byly zakázány.

Proč se tak bojí pravdy?

Tolik Vernon Coleman, který už vydal i několik knih na téma velkého klimatického podvodu…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 2 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie