Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Drahší nemusí byť vždy lepší. Porovnali sme dva obľúbené smartfóny z Číny

Značky Poco a Redmi sú mimoriadne obľúbenými medzi tými, ktorí hľadajú smartfóny za dostupné ceny, ale stále prinášajú kvalitné parametre. Ich modely Poco M6 Pro a základný model série Redmi Note 13 sme už vyskúšali a teraz nadišiel čas porovnať výkonnejšie verzie Poco X6 Pro a Redmi Note 13 Pro+ 5G. Súboj lacných dvojičiek z […]
Menej ako 1 min. min.

Značky Poco a Redmi sú mimoriadne obľúbenými medzi tými, ktorí hľadajú smartfóny za dostupné ceny, ale stále prinášajú kvalitné parametre. Ich modely Poco M6 Pro a základný model série Redmi Note 13 sme už vyskúšali a teraz nadišiel čas porovnať výkonnejšie verzie Poco X6 Pro a Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Súboj lacných dvojičiek z Číny nemá jasného víťaza. Poradíme vám, ktorý je vhodný pre vás

Ide o zariadenia, ktoré sa radia do strednej triedy a cena sa pohybuje okolo úrovne 400 eur. Na rozdiel od lacnejších súrodencov ponúkajú nielen lepšie parametre, ale aj väčšie množstvo rozdielov. Tie nám pomáhajú určiť, pre koho je daný model vhodný.

Aj keď je Redmi drahší z dvoch smartfónov, neznamená to, že je vo všetkom lepší. Niektoré parametre sú lepšie u Poca, ale niekedy to nie je iba o údajoch na papieri. Preto vám v tomto článku prinášam komplexné porovnanie oboch modelov, na základe testovania, ktoré som vykonával v priebehu posledných dvoch týždňov.

Konštrukcia

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 90% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie