Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Drama v pražském metru: Mladík vytáhl pistoli na jiného pasažéra, incident zachytily kamery

Muž stál na nástupišti metra Staroměstská, když v tom vytáhl zbraň a namířil ji na metro. Ze záběrů kamer je patrné, že poté gestikuloval na cestujícího ve vagonu, který mu z vozu odpovídal. Incident se odehrál ve středu krátce před půlnocí. Co přesně mu předcházelo, zatím není jasné. K TÉMATU: Milostný trojúhelník na Ostravsku málem skončil […]
Menej ako 1 min. min.

Muž stál na nástupišti metra Staroměstská, když v tom vytáhl zbraň a namířil ji na metro. Ze záběrů kamer je patrné, že poté gestikuloval na cestujícího ve vagonu, který mu z vozu odpovídal. Incident se odehrál ve středu krátce před půlnocí. Co přesně mu předcházelo, zatím není jasné.

K TÉMATU: Milostný trojúhelník na Ostravsku málem skončil vraždou. Žárlivý bezdomovec měl soka pobodat

„Poté, co jeden z aktérů vystoupil s mladou ženou ze soupravy, situace zřejmě vygradovala, takže zpoza opasku vytáhl krátkou střelnou zbraň, s níž poškozeného zastrašil,“ popsal pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Richard Hrdina.

Vystrašení cestující ihned volali na tísňovou linku policie. Mladý muž s dívkou mezitím v klidu odešli. Pro policisty však díky kamerovému systému nebylo obtížné zjistit podobu muže, který vytáhl zbraň. Kamery také natočily mladý pár na eskalátorech a při odchodu z metra.

Přestože se nikomu nic nestalo, nemohou policisté celou situaci podcenit. Je nutné zjistit, zda měl muž u sebe skutečnou zbraň nebo maketu. Není totiž vyloučeno, že by v budoucnu mohl zbraň skutečně použít. „Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. V případě odsouzení mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ upřesnil Hrdina.

Policisté nyní hledají svědky incidentu, kteří by měli kontaktovat policii na lince 158.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kdo měl vraždit v Jevíčku na náměstí? Známí podezřelého mluví o drogách i kriminální minulosti

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie