Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dramatická záchrana batolete v Indii: Matce spadlo během kojení z balkonu, ukazují záběry

Šokující pohled – malá holčička, která leží na břiše na okraji šikmé plechové stříšky a všude kolem křičící lidé, kteří se snaží jakkoli pomoci. Hrozivému výjevu předcházela nešťastná událost. Podle policejního komisaře Avadiho Shankara vypadlo dítě matce z rukou. „Upadla, když ji matka kojila. Video i záchrana jsou pravé. Neobdrželi jsme žádnou formální stížnost a […]
Menej ako 1 min. min.

Šokující pohled – malá holčička, která leží na břiše na okraji šikmé plechové stříšky a všude kolem křičící lidé, kteří se snaží jakkoli pomoci. Hrozivému výjevu předcházela nešťastná událost. Podle policejního komisaře Avadiho Shankara vypadlo dítě matce z rukou. „Upadla, když ji matka kojila. Video i záchrana jsou pravé. Neobdrželi jsme žádnou formální stížnost a dítěti se daří dobře,“ řekl Shankar webu NDTV.

ČTĚTE TAKÉ: Francií otřásla střelba na policejní stanici. Zadržený popadl zbraň a zranil dva muže zákona

Lidé na záznamu, který byl zveřejněn na sociální síti X, se snaží děvčátko zachránit ze všech sil. Pod střechu, na které holčička ležela, natáhli plachtu a pod ní pro jistotu umístili ještě několik matrací. Další se pak k dítěti snažili dostat z balkonu o patro níže.

A to se nakonec jednomu z mužů povedlo. Holčičku jménem Harin chytil za rameno a stáhl do bezpečí. Celá záchrana trvala několik minut. Malá Harin si z děsivého momentu odnesla jen několik škrábanců a bouli na hlavě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Šílený manévr v Kopidlně: Dodávka vytlačila řidičku z vozovky. Agresor jí ještě vynadal

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie