Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Drez vyčistíte rýchlo a neutratíte ani cent. Bude sa lesknúť

4.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/sdf_qwe). Všeobecné upratovanie kuchyne často zahŕňa aj čistenie drezu. Táto úloha je často náročná a drez zostáva napriek množstvu drhnutia špinavý. Stačí však použiť určitý prípravok. Ten čistenie výrazne uľahčí. Jeho výroba nie je zložitá, drahá ani časovo náročná. Stačí použiť lacné ingrediencie. Sú nimi soľ a prostriedok na […]
Menej ako 1 min. min.

4.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/sdf_qwe).

Všeobecné upratovanie kuchyne často zahŕňa aj čistenie drezu. Táto úloha je často náročná a drez zostáva napriek množstvu drhnutia špinavý. Stačí však použiť určitý prípravok. Ten čistenie výrazne uľahčí. Jeho výroba nie je zložitá, drahá ani časovo náročná. Stačí použiť lacné ingrediencie. Sú nimi soľ a prostriedok na umývanie riadu.

Čím vyčistiť špinavý drez? Použite soľ a prostriedok na umývanie riadu na vytvorenie účinného špeciálu.
Foto: Shutterstock/sdf_qwe

Čím vyčistiť špinavý drez? Vytvorte roztok zo soli a prostriedku na umývanie riadu

Dôkladné čistenie umývadla môže byť poriadna otrava. Zvyšky jedla alebo mastnota z panvíc veľmi často vedú k vzniku škvŕn,. Tie sa neskôr ťažko odstraňujú. Našťastie existuje jednoduchý trik. Pomôže vám uviesť drez do uspokojivého stavu. O čo presne ide?

Použite soľ a prostriedok na umývanie riadu na vytvorenie účinného špeciálu. Prípravok môžete pripraviť doslova za niekoľko sekúnd. Tieto ingrediencie má pravdepodobne každý vo svojej kuchynskej skrinke, takže použitím tejto metódy neutratíte ani cent. Ako si vyrobiť výrobok, ktorý vám pomôže poradiť si so špinavým drezom?

Prípravok môžete pripraviť doslova za niekoľko sekúnd.
Foto: shutterstock/Yuphayao Pooh’s

Pripravte si malú misku. Potom do nej nalejte asi 200 ml vody. Pridajte dve čajové lyžičky soli a dve čajové lyžičky prostriedku na umývanie riadu. Všetko dôkladne premiešajte. Zmes potom rozotrite po umývadle pomocou špongie. Nezabudnite drhnúť. Niektoré škvrny sa nemusia odstrániť hneď. Nechajte všetko pôsobiť asi 5 minút a potom opláchnite teplou vodou. Váš drez bude žiarivo čistý.

Ako si poradiť s upchatým drezom? Tu je účinný spôsob

Často sa stáva, že sa drez upchá rôznymi druhmi odpadu. Upchatie môže byť spôsobené jedlom, kávovou usadeninou alebo tukom. V takejto situácii je najlepším spôsobom použitie domáceho prostriedku. Upchatý drez by sa mal uvoľniť. Všetko, čo potrebujete, je kocka do umývačky riadu.

Vložte kocku do pollitrovej nádoby a zalejte ju horúcou vodou. Kocka by sa mala rozpustiť.
Foto: shutterstock/PeterVrabel

Vložte kocku do pollitrovej nádoby a zalejte ju horúcou vodou. Kocka by sa mala rozpustiť. Vzniknutú hmotu vylejte do odtoku a zakryte zátkou. Účinok by mal byť viditeľný okamžite. Odporúča sa ale počkať približne 1 hodinu. Po uplynutí tejto doby umývadlo dôkladne vypláchnite. Počas celého procesu sa môžu z odtoku uvoľňovať nepríjemné pachy. Preto ich nevdychujte.

Uvedená metóda nemusí fungovať v každom prípade. Potrebné je si to preto uvedomiť. Často je prekážka závažná a ťažšie sa odstraňuje. Vtedy môže byť potrebné zavolať inštalatéra.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Obľúbený krém môže zachrániť upchatý drez. Stačí osloviť kozmetičku a je po probléme.

Prináša vám upchatý drez bezsenné noci? Ak máte doma tento výrobok, nepotrebujete silné čistiace prostriedky

The post Drez vyčistíte rýchlo a neutratíte ani cent. Bude sa lesknúť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie