Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Druhé dítě Pavel nepozná. Po kruté ráně se těhotná Kristýna sama stará o syna, vznikla sbírka

„V pátek 29. března 2024 náhle odešel ve věku 47 let Pavel Konývka. Veliký sympaťák, nesmírně ochotný, obětavý, pracovitý a milující člověk. Oblíbený kolega, parťák, kamarád, ale hlavně táta dvouletého Pavlíčka a manžel Kristýny, která je navíc v požehnaném stavu,“ popisují Pavla nejbližší na platformě Donio. ČTĚTE TAKÉ: Roky toužila po dítěti a tlak okolí rostl. Díky IVF Katka porodila […]
Menej ako 1 min. min.

„V pátek 29. března 2024 náhle odešel ve věku 47 let Pavel Konývka. Veliký sympaťák, nesmírně ochotný, obětavý, pracovitý a milující člověk. Oblíbený kolega, parťák, kamarád, ale hlavně táta dvouletého Pavlíčka a manžel Kristýny, která je navíc v požehnaném stavu,“ popisují Pavla nejbližší na platformě Donio.

ČTĚTE TAKÉ: Roky toužila po dítěti a tlak okolí rostl. Díky IVF Katka porodila dceru, pak přišel „zázrak“

Na den, kdy milovaný otec a manžel zemřel, se nedalo nijak připravit. Život mu ukrátila náhlá a nečekaná zdravotní komplikace. „Když byla rodina pohromadě, měl tatínek několik zaměstnání a brigád, aby jí dopřál co nejlepší podmínky pro život. A aby měl malý Pavlíček co nejhezčí dětství. Před pár měsíci přišla radostná zpráva, že bude mít Pavlíček sourozence. Toho už tatínek nepozná a on nebo ona už nepozná svého tatínka,“ pokračují blízcí.

Náklady budou narůstat

Ačkoliv nemohou finance vrátit milovanému člověku život, rozhodli se přátelé a rodina touto cestou manželce Kristýně se synem a nenarozeným druhým potomkem pomoci. Na platformě Donio vznikla sbírka s cílem podpořit pozůstalé při financování jejich základních potřeb, kterých po narození miminka přibyde.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Poprvé rakovinu porazila, teď se zákeřná nemoc vrátila. Pro samoživitelku Helenu vznikla sbírka

„Pomůžeme v nelehké situaci mladé mamince Kristýně, synovi Pavlíčkovi a potomkovi, který teprve přijde na svět. Pomůže jim se lépe vyrovnat s náhlým odchodem jejich tatínka. Náklady budou postupem času rodině narůstat,“ konstatují nejbližší.

Konkrétně budou vybrané finance využity ke splacení zbývajícího úvěru na vozidlo, které dosud splácel tatínek, k nákupu kočárku a dalších nezbytných potřeb pro miminko, které přijde na svět, a pro potřeby dvouletého Pavlíčka. Zejména na dětskou výživu a drogerii.

Pokud i vy chcete pozůstalým pomoci překlenout nejtěžší období, můžete tak učinit prostřednictvím sbírky na platformě Donio. „Ukažme, že nám jejich osud není lhostejný,“ dodává rodina a přátelé.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie