Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Držitelia Solana (SOL) a Arbitrum (ARB) majú v hľadáčiku ďalšiu kryptomenu

PR článok Meme Rollblock. V krypto ekosystéme investori neustále hľadajú sľubné projekty s potenciálom značných výnosov pre portfólio. Medzi týmito uchádzačmi, ktorí pútajú pozornosť držiteľov Solana (SOL) a Arbitrum (ARB), je aj Rollblock (RBLK), špičková kryptomena na predpredajnom trhu, ktorá ponúka jedinečný model podielu na výnosoch, ktorý sľubuje lukratívne príležitosti vrátane návratnosti investícií po spustení. Token […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Rollblock. V krypto ekosystéme investori neustále hľadajú sľubné projekty s potenciálom značných výnosov pre portfólio. Medzi týmito uchádzačmi, ktorí pútajú pozornosť držiteľov Solana (SOL) a Arbitrum (ARB), je aj Rollblock (RBLK), špičková kryptomena na predpredajnom trhu, ktorá ponúka jedinečný model podielu na výnosoch, ktorý sľubuje lukratívne príležitosti vrátane návratnosti investícií po spustení.

Token Solana: Dokáže si udržať dynamiku?

Solana (SOL) je rozširujúca sa blockchainová sieť, ktorá využíva SOL ako svoj natívny token pre sieťové transakcie. Napriek nedávnemu týždňovému poklesu ceny o 8 % na 167 USD zostáva cena SOL piatou najväčšou kryptomenou podľa trhovej kapitalizácie, ktorá sa môže pochváliť nárastom svojich ročných grafov o 717 % a aktuálnou trhovou kapitalizáciou 75 miliárd USD.

Okrem toho cena SOL vykazuje 25 % nárast za posledný mesiac, čím sa odrazila od mesačného minima 125 USD. Uprostred trhových výkyvov Solana sa investori čoraz viac obracajú k alternatívnym altcoinom, ako je Rollblock (RBLK) s potenciálom vysokej návratnosti investícií po uvedení na trh. Analytici medzitým zostávajú optimistickí, pokiaľ ide o sieť Solana, a v nasledujúcich mesiacoch predpokladajú nové cenové úrovne až po možný nárast na 200 USD.

Rollblock (RBLK): Predpredaj má ambície na rast

Rollblock (RBLK) sa stáva jednou z najlepších kryptomien v predpredaji aj na širšom trhu s kryptomenami a do svojho ekosystému priťahuje pozornosť držiteľov tokenov Solana a Arbitrum. Analytici jej predpovedajú najmä potenciál zatieniť zavedené tokeny, najmä vzhľadom na jej silné prepojenie s rýchlo rastúcim odvetvím online hazardných hier.

Pozoruhodné je, že predpredaj Rollblocku je pripravený na výrazné rozšírenie v najbližších mesiacoch. Rollblock, ktorého cena sa v súčasnosti pohybuje na úrovni 0,012 USD v druhej fáze predpredaja, už v rýchlom čase získal viac ako pol milióna dolárov, čím prvým investorom po prudkom vzostupe z počiatočnej ceny 0,01 USD poskytol 20% návratnosť investícií. Analytici sú k natívnemu tokenu RBLK optimistickí a predpovedajú mu potenciálny  rast po uvedení na burzy najvyššej úrovne.

Rollblock sa pritom od svojich konkurentov odlišuje ako používateľsky prívetivá platforma, ktorá uprednostňuje súkromie. Vďaka blockchainu, ktorý je jadrom jej fungovania, ako aj vďaka absencii povinného overovania KYC, Rollblock uľahčuje bezproblémovú registráciu, čím priťahuje rôznorodých používateľov naprieč celým krypto trhom.

Niečo, čo investorov skutočne zaujalo, je skutočnosť, že Rollblock zavádza jedinečný model zdieľania príjmov, pričom až 30 % svojho týždenného zisku venuje na odkúpenie tokenov RBLK z voľného trhu. Polovica týchto tokenov sa následne spáli, zatiaľ čo druhá polovica sa vyčlení na odmeny za stávkovanie, čo výrazne zvyšuje potenciálnu návratnosť investícií prostredníctvom priebežných stávkových aktivít. Vzhľadom na svoju pôsobivú trhovú silu a výkonnosť pred predajom je Rollblock pripravený dobre konkurovať popri najlepších projektoch kryptomien na trhu.

Arbitrum (ARB): ETF zvyšuje cenu, dokáže prekonať klesajúci objem obchodovania?

Nedávne schválenie ethereových ETF vyvolalo 4 % týždenný nárast ceny Arbitrum (ARB), siete Ethereum layer 2. Očakáva sa, že s rastúcim počtom používateľov, ktorí získavajú toto aktívum, si ARB udrží svoju rastovú dynamiku. Ekosystém Arbitrum nedávno spracoval viac ako 1 miliardu transakcií na svojich platformách One a Nova.

Tento prudký nárast poháňal cenu ARB k opätovnému prekonaniu hranice 1,20 USD, čo za posledný mesiac znamená nárast o 5 %. Napriek tomuto pozitívnemu pohybu však 24-hodinový objem obchodov siete Arbitrum klesol o viac ako 38 % na 518 miliónov USD, čo investorov podnietilo k hľadaniu alternatívnych príležitostí, ako je napríklad Rollblock.

Môže Rollblock priniesť investorom do Solany a Arbitrum výnos?

Rollblock ponúka investorom do sietí Solana a Arbitrum potenciál výrazných výnosov. Rollblock vyniká ako jedna z najlepších kryptomien na investovanie v roku 2024 vďaka svojmu inovatívnemu modelu zdieľania výnosov a silnej pozícii v odvetví online hier.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Držitelia Solana (SOL) a Arbitrum (ARB) majú v hľadáčiku ďalšiu kryptomenu appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie