Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ďuriš Nicholson zhejtovala Ódora a Blahu a progresívcom odkazuje, aby prestali piť

www.slovanskenoviny.sk/rss Dosluhujúca europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson, ktorá skončila aj ako politička na Slovensku si neodpustila zhodnotenie volieb do Európskeho parlamentu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Podľa neho je jasné, že nikto nie je dobrý. A dokonca ani Slováci. Zhejtovala Ódora z PS, Ľuboša Blahu zo SMER – SSD a progresívcom odkázala, aby prestali piť. Zdá sa, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Dosluhujúca europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson, ktorá skončila aj ako politička na Slovensku si neodpustila zhodnotenie volieb do Európskeho parlamentu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Podľa neho je jasné, že nikto nie je dobrý. A dokonca ani Slováci. Zhejtovala Ódora z PS, Ľuboša Blahu zo SMER – SSD a progresívcom odkázala, aby prestali piť. Zdá sa, že u nej platí iba to,že: „…já, já, já, jenom já…“.

Prvé slová venovala Ľudovítovi Ódorovi z PS.

„Vážení víťazi a porazení, milí Ódor a Blaha, najprv by som si rada štrngla s Progresívnym Slovenskom. Šesť mandátov je pekný výsledok. Mladý Šimečka si zaslúži bublinky. A vy tiež, pán Ódor. Slovensko by si z bubliniek rado uchliplo. Oslavovať a chlastať do rána? Vždy pripravení. Dôvod sa nájde. Vo svojej slniečkárskej bubline už dva dni počúvam reči z povolebnej party: šak to nedopadlo až tak zle. Šak sme to nakoniec dali. Šak progresívci vyhrali,“ napísala europoslankyňa v úvode príspevku na sociálnej sieti.

A hneď aj dodala: „Prestaňme sa klamať. Tak to šampanské zasa zaštupľujte, zahrabte do zeme a buchnite, až keď z toho bude koňak. O 5 rokov.“

Potom prišli na rad SMER – SSD a Republika

„Do Európskeho parlamentu ide našu krpatú krajinu s povesťou vrahov novinárov, homosexuálov a premiérov zastupovať to najohavnejšie, čo stvorila dezinfo scéna. Laššáková, Mazurek, Uhrík, Kali Jr. a vy, Blaha. Ste slovenské zlo vyrobené z ruského teflónu, po ktorom stečie úplne všetko. Aj salónne spôsoby európskeho parlamentu. EP na vás nie je pripravený. Ešte aj francúzsky ultra-nacionalista Jordan Bardella, divoký plemenný žrebec Le Pennovej, sa v EP krotil a nastavoval uhladenú časť svojej tváre. Vy takú ani nemáte,“ myslí si podľa príspevku Ďuriš Nicholson.

„Pravé slovenské zlo je nevychované a ukričané. Nadáva prezidentkám do amerických ku*iev, uráža oponentov, obcuje s bombicom, hajluje. A je úplne jedno, či má na anabolických ceckoch vytetovaný hákový kríž alebo či je naprataný v obleku sociálneho demokrata. Budú silní. Budú hlasní. Budú šokantní. Budú to ruskí špióni v EP. A aj oni budú Slovensko,“ straší dosluhujúca europoslankyňa.

Eurovoľby nás podľa Lucie Ďuriš Nicholson vyzliekli donaha.

„Ukázali krajinu rozčesnutú na dve časti, ktoré nič nespája. Dva protipóly. Progresívci vyhrali nad Smerom, ale nie nad extrémom. Smer, to je dnes aj Republika, aj Hlas. Koho má PS? Kde sú jeho kamoši? PSko je ako jedináčik, ktorý by sa možno aj podelil s hračkami, ale nemá s kým. Kamoši sa minuli. Zostali zaseknutí niekde v spaľovacích motoroch. Extrém narastá. Valcuje. A už aj väčšinovo reprezentuje. Spoliehať sa na to, že nás zachráni jedináčik, je nebezpečné a naivné. Fakt by sme mali prestať piť,“ skonštatovala v závere príspevku Ďuriš Nicholson.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Ďuriš Nicholson zhejtovala Ódora a Blahu a progresívcom odkazuje, aby prestali piť je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie