Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dušan Stríž: OČISTA SPOLOČNOSTI JE NEVYHNUTNÁ !!! Problémy sú všade. Vo vzťahoch, v práci, doma, v politike, proste všade. Preto by mali všetci začať používať rozum a týmto…

OČISTA SPOLOČNOSTI JE NEVYHNUTNÁ !!! Problémy sú všade. Vo vzťahoch, v práci, doma, v politike, proste všade. Preto by mali všetci začať používať rozum a týmto problémom predchádzať. Bohužiaľ EGO niektorých jedincov nemá hranice. ČESŤ VÝNIMKÁM !!! Nesúhlasím s tvrdením odídencov z Národnej Koalície, nakoľko členovia, ktorí stranu neopustili majú svoje skúsenosti s tými, ktorí […]
Menej ako 1 min. min.

OČISTA SPOLOČNOSTI JE NEVYHNUTNÁ !!!

Problémy sú všade. Vo vzťahoch, v práci, doma, v politike, proste všade. Preto by mali všetci začať používať rozum a týmto problémom predchádzať. Bohužiaľ EGO niektorých jedincov nemá hranice.

ČESŤ VÝNIMKÁM !!!

Nesúhlasím s tvrdením odídencov z Národnej Koalície, nakoľko členovia, ktorí stranu neopustili majú svoje skúsenosti s tými, ktorí odišli, alebo zradili poslanie NK. Nie z jedných úst som počul úplne inú verziu toho, čo tvrdí Rastislav Macko, Jana Terenová a iní odídenci z NK. Samotní členovia, ako aj samotný Rudolf Huliak sa nie raz k určitým témam verejne vyjadril a nakoľko mám aj ja tie informácie od ľudí, ktorých sa to priamo dotýka, nemôžem ostať ticho.

Každý robí chyby, ale klamať, a úmyselne zavádzať ľudí bez dôkazov je neprípustné. Miesto toho, aby ľudia spojili svoje hlavy a našli spôsob, ako normálne fungovať ďalej, vymýšľajú spôsoby, ako komu ublížiť a znevážiť jeho snahu niečo vybudovať. Sú určité aktivity, ktoré sa musia formovať za pochodu, aby neskôr mohlo dôjsť k pozitívnej zmene.

Ad 1.) Vo videách RM Car Service bol napádaný Rudo Huliak a jeho financovanie predvolebnej kampane do NR SR. Samotný Rudo Huliak sa vyjadril, akým spôsobom získal finančné prostriedky na predvolebnú kampaň predajom svojej nehnuteľnosti, aby si zbytočne nevytvoril dlh voči banke. Zo svojich peňazí čiastočne financoval kampaň určitých členov z kandidátky SNS, ktorým boli poskytnuté peniaze aj na letáky a plagáty. Aj Jana dostala príspevok. Títo mu následne túto pomoc oplatili hejtami, rozvracaním členskej základne a následne odchodom zo strany, pričom neustále broja proti NK.

Ad 2.) Ľudia z bývalých riadiacich štruktúr sa po Rudovom chrbte vyšplhali až na kandidátku, pričom to bol práve Rudo Huliak, ktorí Národnú Koalíciu vybudoval a zviditeľnil svojou niekoľkoročnou činnosťou pred voľbami do parlamentu 2023.

Ad 3.) Odídenci z NK, ktorí mali funkcie ako KP, alebo OP, participovali aj s OZ-NSJS, pričom novým členom, ktorí chceli vstúpiť do Národnej Koalície podmieňovali vstup do OZ-NSJS za finančný poplatok. To však nikto s odídencov nespomenul. Týmto zneužitím napomáhali rozvracať samotnú stranu a odrádzali tak nových členov od vstupu do strany. Nakoľko vedenie strany túto záležitosť odhalilo a začalo riešiť, došlo zo strany dotknutých osôb ku odchodu, alebo vylúčeniu zo strany. Toto nie sú moje výmysly, ale potvrdené skutky.

Ad 4.) Veľká časť neúspešných (odídencov) kandidátov do parlamentu sa už pred voľbami cítili na ministerské posty, v riadiacich štruktúrach a úradoch SR. Hmmmm, NEVYŠLO a teraz hejtujú. Asi toľko k neúspešným kandidátom.

Ad 5.) Adriana Kráľová mala moje veľké sympatie, za ochranu zdravia a práv našich detí. Jej výtlak v parlamentných voľbách bol vyšší, ako tých , ktorí hejtujú Národnú Koalíciu a broja proti je členom.

Každý nech si urobí svoj vlastný úsudok a rozhodne sa, ktorou cestou pôjde. Ja prajem odídencom veľa úspechov v ich ďalšej činnosti a hlavne, aby začali používať rozum a spytovať si svedomie.

Česť práci.






Zdroj: Dušan Stríž

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie