Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dušan Stríž: Onedlho budeme mať možnosť zvoliť si nových zástupcov v európskom parlamente. Po udalostiach z Handlovej verím, že mnoho voličov prekuklo a nebudú opakovať chyb…

Onedlho budeme mať možnosť zvoliť si nových zástupcov v európskom parlamente. Po udalostiach z Handlovej verím, že mnoho voličov prekuklo a nebudú opakovať chybu z predchádzajúcich volieb, kedy sa tam z dôvodu pasivity ostatných dostalo veľa progresívnych poslancov. Nielen PS, ale aj SaS, KDH a rovnaké nebezpečenstvo hrozí aj od olajno. Nenávistníci kvôli prehre na […]
Menej ako 1 min. min.

Onedlho budeme mať možnosť zvoliť si nových zástupcov v európskom parlamente. Po udalostiach z Handlovej verím, že mnoho voličov prekuklo a nebudú opakovať chybu z predchádzajúcich volieb, kedy sa tam z dôvodu pasivity ostatných dostalo veľa progresívnych poslancov. Nielen PS, ale aj SaS, KDH a rovnaké nebezpečenstvo hrozí aj od olajno. Nenávistníci kvôli prehre na domácom ihrisku bez škurpulí okydávali Slovensko v EÚ a tým škodili nielen koalícii, ale aj svojim vlastným voličom, kde sa dožadovali, aby EÚ nám stopla eurofondy. Nezabudnime na to!
Podľa preferencií mainstreamu má aj teraz údajne PS najvyššie predvolebné preferencie, a to preto, že obhajuje priority EÚ, teda zelený údel, agendu elgebeteiii, či pokračovanie na okrajine. Treba si však uvedomiť, či sa naše preferencie zhodujú s tými európskymi. Podľa mienky väčšiny voličov asi nie, čo vyjadrili vo voľbách. Príslušníci pees mi pripadajú ako roboti naprogramovaní umelou inteligenciou, ak majú diskutovať mimo svoju naprogramovanú agendu, odmietajú sa o tom baviť a vracajú sa vždy naspäť k tomu svojmu, proste program nepustí. Môj dojem umelých ľudí umocňujú ďalšie skutočnosti, ktoré svedčia o tom, že na rozdiel od nás ľudí nemajú vedomie, svedomie, city a súcit s druhými, čo sa volá empatia. Kľudne by vzali dôchodky dôchodcom, ktorí všetko, čo aj oni užívajú, vybudovali a bez nich by ani oni sami neexistovali. Bez rozmyslu by opichali povinne všetkých, súhlasili by, aby nám všetko vzali, nenávidia všetko slovenské a najradšej by štát čo najskôr zlikvidovali. Neustále vykrikujú, že my, národovci, ideme ukradnúť štát a zničiť demokraciu. Čo však tá demokracia v ich ponímaní znamená, ani netušia. Ale my vieme, to je tá spravna americká demokracia, čo nám dáva právo hrdlačiť na pánička a všetko mu odovzdať, žiť z ruky do huby a topiť sa v nekonečných dlhoch, drieť v podnikoch či iných firmách, ktoré sú všetky v cudzích rukách a všetky zisky plynú do zahraničia, berú nám už aj to posledné, naše domy, vodu a les a to je vraj to demokratické. Úroveň vzdelávania sa exponenciálne blíži k nule, energetické firmy, ktoré sme si sami vybudovali boli odovzdané demokraticky zahraničníkom a my si kupujeme nami vyrobenú energiu niekoľko násobne drahšie, súhlasia so všetkými zákazmi, ktoré EÚ na nás chystá, ako zákaz kúriť drevom, plynom, používať tepelné čerpadlá a ešte aj za to že dýchame platiť uhlíkovú daň. Zavedú digitálnu menu (programovateľnú) a kto nebude poslúchať, tak ho jednoducho odstrihnú od príjmov (a la Hambálek). Dajú nám jesť chrobáky (tým ktorí prežijú) a chcú zničiť poľnohospodárstvo.
Preto je dôležité keď pôjdeme voliť, aby sme mali prehľad kto čo bude v EÚ parlamente presadzovať a hlavne treba ísť voliť. Tá progresívne strana tam bude do nohy, preto je veľmi dôležité, aby nás bolo viac ako ich. Kto chce mať ešte budúcnosť, musí ísť k voľbám!

Zdroj: Dušan Stríž

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie