Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dušan Stríž: Systém, ktorý nás chce držať pod kontrolou Drahí priatelia, musíme si otvoriť oči a uvedomiť si, čo sa skutočne deje okolo nás. EU, WHO, OSN a veľké mediálne …

Systém, ktorý nás chce držať pod kontrolou ❗ Drahí priatelia, musíme si otvoriť oči a uvedomiť si, čo sa skutočne deje okolo nás. EU, WHO, OSN a veľké mediálne spoločnosti sú ovládané úzkou elitou, ktorá kontroluje takmer všetky správy a informácie, ktoré k nám prichádzajú. Chcú držať naše životy vo svojich rukách a každoročne míňajú […]
Menej ako 1 min. min.

Systém, ktorý nás chce držať pod kontrolou ❗

Drahí priatelia, musíme si otvoriť oči a uvedomiť si, čo sa skutočne deje okolo nás. EU, WHO, OSN a veľké mediálne spoločnosti sú ovládané úzkou elitou, ktorá kontroluje takmer všetky správy a informácie, ktoré k nám prichádzajú.

Chcú držať naše životy vo svojich rukách a každoročne míňajú miliardy dolárov na lobbing, aby získali to, čo chcú.

A čo chcú? Viac pre seba a menej pre nás ostatných.

Nechcú, aby sme premýšľali

Táto elita nechce, aby sme boli schopní kritického myslenia. Nechcú, aby sme boli dobre informovaní a vzdelaní. Prečo? Pretože to by išlo proti ich záujmom. Nechcú ľudí, ktorí sú dosť chytrí na to, aby si uvedomili, ako veľmi nás systém, ktorý bol nastavený pred 30 rokmi, klame a využíva. Nechcú, aby sme sa postavili za svoje práva a požadovali spravodlivosť.

Chcú poslušných robotníkov

Čo však chcú, sú poslušní pracovníci. Ľudia, ktorí sú dosť inteligentní na to, aby obsluhovali stroje a vybavovali papierovanie, ale boli dostatočne hlúpi na to, aby prijímali nízke mzdy, dlhé pracovné hodiny, obmedzené benefity a miznúce dôchodky.

Teraz idú po našich peniazoch, naších úsporach prostredníctvom CO2, prostredníctvom bludov ktoré nazvali vznešeným názvom tak ako všetky špinavosti ,,European Green Deal,, Idú na to nestabilnými cenami za energie, čím umelo zvýšili ceny tovaru a služieb.

To či to dostanú záleží len na nás, pretože si myslia, že im to tu patrí, dostanú to, pokiaľ sa všetci nespojíme a nepostavíme sa im.

Pre nich už ani atentát a vražda nie je problém.
Pre nich nie je problém robiť pokusy na ľuďoch.

Táto banda všemocných psychopatov nás celý deň bije po hlave, keď nám diktuje, čomu máme veriť. Ich médiá nám hovoria, čo si máme myslieť a čo máme kupovať. Hra je zmanipulovaná a stôl je naklonený v ich prospech. A čo my?

My sme tí dobrí, poctiví, tvrdo pracujúci ľudia, ktorí pokračujú vo volení týchto bohatých, proti Slovenských parazitov, ktorí na nás kašlú. Majú nás úplne v prdeli, nezáleží im na nás vôbec.

Je čas na zmenu

Priatelia, je čas, aby sme sa prebudili a začali bojovať za naše práva.❗ Nepodliehajme manipuláciám a klamstvám, ktoré nám denne predkladajú.

Spojme sa a postavme sa za lepšiu budúcnosť, kde budeme mať skutočný hlas a kontrolu nad našimi životmi. Nepoľavujme, pretože toto je náš boj a musíme ho vyhrať.

Na zajtra vám prajem veľa bystrého rozumu, veľa sebaúcty a šťastnú ruku, pretože si ani neviete predstaviť, aké dôležité sú zajtrajšie voľby.



Zdroj: Dušan Stríž

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie