Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dva Afghánci osahávali školáky v rakouském bazénu. Na obvinění měli reagovat s pobavením

Afghánští žadatelé o azyl obtěžovali nejméně šest dětských návštěvníků bazénu Aqua Splash v Traiskirchenu. K incidentu došlo ve venkovním areálu. Muži ve věku 29 a 30 let využili toho, že část s vířivkami není v dohledu pracovníků bazénu, připomíná web oe24.de. ČTĚTE TAKÉ: Šestice mužů měla zbít nezletilého mladíka, skončil v nemocnici. Podle policie je vše jinak V bublinkové […]
Menej ako 1 min. min.

Afghánští žadatelé o azyl obtěžovali nejméně šest dětských návštěvníků bazénu Aqua Splash v Traiskirchenu. K incidentu došlo ve venkovním areálu. Muži ve věku 29 a 30 let využili toho, že část s vířivkami není v dohledu pracovníků bazénu, připomíná web oe24.de.

ČTĚTE TAKÉ: Šestice mužů měla zbít nezletilého mladíka, skončil v nemocnici. Podle policie je vše jinak

V bublinkové koupeli se měli natlačit ke školákům ve věku 9 až 14 let a poté je sexuálně obtěžovat. Podle výpovědi dětí je osahávali a dotýkali se i jejich intimních partií.

Jednalo se o pět dívek a jednoho chlapce. Děti se jim postupně vysmekly a následně utekly vše oznámit plavčíkovi, který po řadě oznámení zavolal policii. Dvojice zvrhlíků byla zadržena přímo u venkovního bazénu.

Policisté muže převezli do věznice ve Vídeňském Novém Městě, uvádí web noen.at. Na všechna obvinění po zatčení údajně reagovali s pobavením. Druhý den poškozené dívky ihned identifikovaly muže na fotografiích.

Za sexuální obtěžování mohou být Afghánci potrestáni až dvěma roky pobytu za mřížemi. Události navíc budou mít velmi negativní dopad na řízení jejich žádosti o azyl. Úřady ji s největší pravděpodobností odmítnou a oba muže vyhostí ze země.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: S nožem a kladivem napadl šest lidí v Praze. Policie zveřejnila záběry zadržení agresora

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie