Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dvaja operátori spustili na Slovensku vytúženú službu. Mnohým klientom doposiaľ chýbala

Dvaja slovenskí operátori spustili dlho očakávanú službu. Slováci budú môcť svoj telefón pokojne nechať doma a zároveň pohodlne využívať mobilné aj internetové služby. Novinkou je podpora pre eSIM v Apple Watch. Telekom a O2 ju už ponúkajú na Slovensku. O téme informoval portál Živé. Telekom a O2 spustili novinku pre iPhonistov Operátori umožnili svojim zákazníkom používať […]
Menej ako 1 min. min.

Dvaja slovenskí operátori spustili dlho očakávanú službu. Slováci budú môcť svoj telefón pokojne nechať doma a zároveň pohodlne využívať mobilné aj internetové služby. Novinkou je podpora pre eSIM v Apple Watch. Telekom a O2 ju už ponúkajú na Slovensku. O téme informoval portál Živé.

Telekom a O2 spustili novinku pre iPhonistov

Operátori umožnili svojim zákazníkom používať Apple Watch Cellular. Slováci tak budú môcť využívať smart hodinky s možnosťou pripojenia na mobilnú sieť bez toho, aby museli mať svoj mobilný telefón pri sebe. Táto podpora doposiaľ majiteľom zariadení Apple na Slovensku chýbala.

Operátor Telekom už na začiatku roka informoval o tom, že túto novinku pripravuje, čo potvrdil pre portál Živé.

S produktom eSIM pre Apple Watch rátame do budúcnosti, ale termín jeho nasadenia ešte nebol určený. Do veľkej miery totiž závisí aj od náročnej certifikácie s výrobcom, nakoľko ide o samostatne vyvíjaný produkt, ktorý má iné parametre ako eSIM pre inteligentné hodinky iných výrobcov (napríklad Samsung).

Inovatívna technológia umožní majiteľom Apple Watch telefonovať, prijímať správy a využívať mnohé aplikácie aj v situáciách, keď nemajú svoj iPhone pri sebe.

Skvelá služba

Služba je mimoriadne užitočná napríklad počas športových aktivít alebo pri iných činnostiach, kde je nepraktické nosiť so sebou telefón. Hodí sa zaiste aj na hudobných festivaloch alebo počas večerných návštev klubov, kde je vyššie riziko krádeže teflónu.

 

Hodinky s eSIM teda zabezpečia, že ich používateľ bude stále pripojený a dostupný aj napriek tomu, že jeho telefón zostal doma.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Dvaja operátori spustili na Slovensku vytúženú službu. Mnohým klientom doposiaľ chýbala appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie