Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dve pedagogičky z Nitry si prevzali prestížne ocenenie

Minister školstva Tomáš Drucker oceňoval prácu pedagógov aj študentov za vlaňajší rok. Ocenenia v rôznych kategóriách si prevzalo viac ako 80 výnimočných pedagógov, ale aj žiakov a študentov. Uznanie sa učiteľom dostalo nielen za ich úsilie vo vzdelávacom procese, ale aj za inšpiráciu, ktorú každý deň prinášajú do tried. Medzi výnimočnými pedagógmi boli aj dve učiteľky z Nitry. […]
Menej ako 1 min. min.

Minister školstva Tomáš Drucker oceňoval prácu pedagógov aj študentov za vlaňajší rok.

Ocenenia v rôznych kategóriách si prevzalo viac ako 80 výnimočných pedagógov, ale aj žiakov a študentov. Uznanie sa učiteľom dostalo nielen za ich úsilie vo vzdelávacom procese, ale aj za inšpiráciu, ktorú každý deň prinášajú do tried.

Medzi výnimočnými pedagógmi boli aj dve učiteľky z Nitry. Magdaléna Feketeová dostala Striebornú medailu sv. Gorazda za svoju dlhoročnú pedagogickú prácu. Ide o učiteľku pre predprimárne vzdelávanie, bývalú riaditeľku materskej školy a odbornú referentku pre predprimárne vzdelávanie na Odbore školstva, mládeže a športu Mestského úradu v Nitre.

Striebornú medailu sv. Gorazda získala aj pani Margaréta Černáková – učiteľka pre predprimárne vzdelávanie, niekoľkoročná riaditeľka Materskej školy Platanová.

Ocenenie pedagogickej práce je pomenované po svätom Gorazdovi a predstavuje najvyššie uznanie, ktoré môže pedagógom udeliť minister školstva.

Počas ceremoniálu si prítomní pripomenuli, aký dôležitý je prínos učiteľov, ktorí každý deň formujú budúcnosť našej spoločnosti. Minister Drucker vyjadril veľkú vďaku všetkým oceneným učiteľom za ich neúnavnú prácu a šikovným žiakom a študentom za ich úspechy a inšpiráciu. Blahoželáme oceneným a ďakujeme im za ich prácu v oblasti predprimárneho vzdelávania.

(ĽM, TH)
foto: (MŠ)

Margaréta Černáková s ministrom školstva Tomášom Druckerom.

Magdaléna Feketeová s ministrom školstva Tomášom Druckerom.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie