Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dvere sú zapečatené. Kráľ Karol „omylom“ potrestal princa Harryho. „Niet cesty späť“

06.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano shutterstock/Simon Ward Photography). Kráľ Karol III. nalieha na svojho brata, aby čo najskôr opustil panstvo Royal Lodge. Panovník poslal jasný odkaz aj svojmu najmladšiemu synovi. Kráľ Karol III takto potrestal svojho brata princa Andrewa. Aj princ Harry dostal ranu. ‚Niet cesty späť‘.Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano shutterstock/Simon Ward Photography […]
3 min.

06.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano shutterstock/Simon Ward Photography).

Kráľ Karol III. nalieha na svojho brata, aby čo najskôr opustil panstvo Royal Lodge. Panovník poslal jasný odkaz aj svojmu najmladšiemu synovi.

Kráľ Karol III takto potrestal svojho brata princa Andrewa. Aj princ Harry dostal ranu. ‚Niet cesty späť‘.
Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano shutterstock/Simon Ward Photography

Vzťah medzi princom Harrym a kráľom Karolom III má stále ďaleko od ideálu. Odkedy syn panovníka opustil Veľkú Britániu uprostred škandálu, do vlasti sa vracia len zriedka a nemal veľa príležitostí stretnúť sa s otcom. Nedávno prišiel princ Harry do Londýna v súvislosti s desiatym výročím Invictus Games, iniciatívy, ktorej je zakladateľom. Kráľ Karol III. si však nenašiel čas na stretnutie so svojím synom.

„Princ chápe nemožnosť odložiť povinnosti svojho otca a dúfa, že sa s ním čoskoro stretne“

– uviedol hovorca princa Harryho.

Prelomové v ich vzťahu mohli byť posledné narodeniny princovej dcéry. 4. júna mala vnučka kráľa Karola III. Lilibet Diana tri roky. Ako informoval jeden z britských bulvárnych denníkov, pri tejto príležitosti jej britský panovník poslal darček so správou. Podľa britských médií kráľ Karol III. jedným zo svojich rozhodnutí zmaril šance na skoré zmierenie.

Kráľ Karol III nestráca čas. Urobil vážne kroky smerom k princovi Andrewovi. Jeho syn dostane tiež ranu

Ako informoval „Mirror“, kráľ Karol III. sa šikovne rozhodol zabiť dve muchy jednou ranou a nielen „potrestať“ svojho brata princa Andrewa, ale aj poslať svojmu mladšiemu synovi jasnú správu o jeho bývalom bydlisku vo Veľkej Británii. Princ Andrew bol dlho nazývaný čiernou ovcou kráľovskej rodiny kvôli početným škandálom, ktorých bol neslávne známym hrdinom. V poslednej dobe sa veľa hovorí o jeho prepojeniach s Jeffreym Epsteinom, ktorý bol obvinený z obchodovania s maloletými a podnecovania prostitúcie. Finančníkovi hrozilo vyše 40 rokov väzenia, no vo väzbe údajne spáchal samovraždu. Princ Andrew všetky obvinenia poprel a záležitosť po nejakom čase stíchla.

Začiatkom roka 2024 sa brat panovníka vrátil do správ kvôli odtajneniu údajov z Epsteinovho zoznamu, ktorý obsahoval až 77 zmienok o princovi Andrewovi. Kráľ Karol III je pevne presvedčený, že chce, aby jeho brat opustil kráľovskú lóžu, luxusnú rezidenciu vo Windsore s až 30 spálňami, a presťahoval sa do Frogmore Cottage, bývalého domova princa Harryho.

Podľa kráľovského odborníka Toma Quinna vysiela panovník svojmu synovi jasný signál, že už nie je vítaný vo svojom rodnom meste a o návrate do Frogmore Cottage nemôže byť ani reči.

„Pre kráľa Karola prinútenie Andrewa presťahovať sa do Frogmore Cottage vyrieši niekoľko problémov naraz – pošle Harrymu správu, že ako súkromný občan, ktorý nevykonáva žiadne povinnosti v kráľovskej rodine, princ už nikdy nebude mať právo žiť vo Frogmore Cottage,

– zdôraznil Quinn v rozhovore pre „Mirror“.

Princ Andrew.
Foto: shutterstock/Sean Aidan Calderbank

POZRITE TIEŽ AJ: Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby

Manželka kráľa Karola III. čoskoro oslávi narodeniny. Dočká sa jedinečnej pocty

Posledných pár mesiacov v britskej kráľovskej rodine bolo mimoriadne ťažkých kvôli chorobe kráľa Karola III. a vojvodkyne Kate. Blížia sa však dôležité rodinné oslavy, ktoré vás môžu aspoň na chvíľu odpútať od smutných zážitkov. Queen consort Camilla bude mať v júli 77 rokov a pri tejto príležitosti bude ocenená jedinečným spôsobom. V deň svojich narodenín bude mať manželka panovníka tú jedinečnú česť nosiť diadém, ktorý mala v deň korunovácie na sebe kráľovná Alžbeta II.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Veterán princovi Williamovi: „Cíti sa vaša žena lepšie?“ Odhalil pravdu o stave Kate Middleton (VIDEO)

Informátor má znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. „Možno sa nikdy nevráti“

The post Dvere sú zapečatené. Kráľ Karol „omylom“ potrestal princa Harryho. „Niet cesty späť“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie