Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

E-maily Satoshiho Nakamota tvorcu Bitcoinu

E-maily medzi Satoshim Nakamotom, pseudonymným zakladateľom Bitcoinu, a Marttim Malmim, jedným z prvých vývojárov Bitcoinu, poskytujú cenný pohľad na pôvod a prvé mesiace kryptomeny. Tento súbor komunikácie sa stal predmetom záujmu v súvislosti so súdnym procesom s Craigom Wrightom, ktorý tvrdí, že je Satoshi Nakamoto. Nakamotove obavy: Z e-mailov, ktoré odhalil čínsky novinár Colin Wu […]
Menej ako 1 min. min.

E-maily medzi Satoshim Nakamotom, pseudonymným zakladateľom Bitcoinu, a Marttim Malmim, jedným z prvých vývojárov Bitcoinu, poskytujú cenný pohľad na pôvod a prvé mesiace kryptomeny. Tento súbor komunikácie sa stal predmetom záujmu v súvislosti so súdnym procesom s Craigom Wrightom, ktorý tvrdí, že je Satoshi Nakamoto.

Nakamotove obavy: Z e-mailov, ktoré odhalil čínsky novinár Colin Wu prostredníctvom Wu Blockchain, vyplýva, že Nakamoto sa obával, aby Bitcoin nebol považovaný za investičný nástroj a nepodporoval anonymitu. Vo svojej komunikácii s Malmim zdôraznil, že Bitcoin by nemal byť považovaný za anonymný systém a že používatelia by mali byť opatrní, aby nezískali falošný pocit bezpečia. Nakamoto spomenul aj potrebu opatrnosti pri propagovaní Bitcoinu ako investície, čo by mohlo prilákať nežiaduce regulačné pozornosť.

E-maily ako dôkaz v súdnom procese s Craigom Wrightom: Táto korešpondencia sa stala dôkazom v súdnom procese proti Craigovi Wrightovi, ktorý tvrdí, že je skutočným zakladateľom Bitcoinu. Komunikácia medzi Nakamotom a Malmim však neposkytuje jasné dôkazy o skutočnej identite Satoshiho Nakamota. Aj keď tieto e-maily vrhajú svetlo na pôvod a motivácie zakladateľa Bitcoinu, zatiaľ neposkytujú konkrétne dôkazy o tom, kto Satoshi Nakamoto skutočne je.

Tieto e-maily poskytujú zaujímavé informácie o raných dňoch Bitcoinu a perspektíve Nakamota ohľadom povahy kryptomeny. Zdôrazňujú tiež, že zatiaľ čo Bitcoin bol navrhnutý na anonymitu a decentralizáciu, je stále potrebné postupovať s opatrnosťou, aby sa zabránilo zámene alebo zneužitiu. Skutočná identita Satoshiho Nakamota zostáva záhadou, ale tieto e-maily ukazujú obavy a vízie osoby (alebo ľudí), ktorí stoja za Bitcoinom.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok E-maily Satoshiho Nakamota tvorcu Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie