Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Eduard Chmelár: PODPORTE TAKÝCH KANDIDÁTOV DO EURÓPSKEHO PARLAMENTU, KTORÍ SA HLÁSIA K POLITIKE KULTÚRY MIERU Vyzývame voličov, aby podporovali iba takých kandidátov, kto…

PODPORTE TAKÝCH KANDIDÁTOV DO EURÓPSKEHO PARLAMENTU, KTORÍ SA HLÁSIA K POLITIKE KULTÚRY MIERU🇪🇺☮️ Vyzývame voličov, aby podporovali iba takých kandidátov, ktorí sa otvorene hlásia k mierovým princípom, zaviazali sa ich rešpektovať a budú ich aj presadzovať v praxi. Je dôležité, aby ste volili takú stranu a takých kandidátov, ktorí sa jednoznačne profilujú ako politici mieru, […]
Menej ako 1 min. min.

PODPORTE TAKÝCH KANDIDÁTOV DO EURÓPSKEHO PARLAMENTU, KTORÍ SA HLÁSIA K POLITIKE KULTÚRY MIERU🇪🇺☮️

Vyzývame voličov, aby podporovali iba takých kandidátov, ktorí sa otvorene hlásia k mierovým princípom, zaviazali sa ich rešpektovať a budú ich aj presadzovať v praxi.

Je dôležité, aby ste volili takú stranu a takých kandidátov, ktorí sa jednoznačne profilujú ako politici mieru, odzbrojenia a medzinárodného porozumenia. Len takíto kandidáti sú zárukou toho, že v Európskom parlamente sa bude hovoriť o mieri a budú sa navrhovať mierové riešenia.

Voľte takých kandidátov, ktorí budú požadovať prímerie a diplomatické riešenia konfliktov a dištancujte sa od tých, ktorí sú pripravení obhajovať vojnu, podporovať zbrojenie a uprednostňovať konfrontáciu. Aj zo súčasného zloženia europarlamentu je zrejmé, že prístup takýchto zástupcov neprináša mier a prosperitu, ale práve naopak – plytvá sa miliardami, ktoré by mali slúžiť na obnovu našich upadajúcich verejných služieb a zlepšenie života ľudí.

Preto je najvyšší čas na zmenu politiky – musíme sa pozrieť do budúcnosti s víziou, ktorá bude pracovať na medzinárodnom mieri, zlepší životy ľudí a urobí z nás skutočne bezpečný kontinent, nie zbedačený jadrový cieľ.

A preto je veľmi dôležité, aby ste sa zúčastnili na sobotňajších voľbách do Európskeho parlamentu a vyslali tam zástupcov, ktorí budú nekompromisným hlasom mieru a budú hľadať spôsob, ako vojnu ukončiť, nie výhovorky, prečo ju predĺžiť. Slovensko, Európska únia i svet bezpodmienečne potrebujú mierotvorcov.

Naše krajiny si želáme vidieť ako štáty, v ktorých sa rodia mierové iniciatívy a prekvitá kultúra, veda a vzdelanie. Chceme, aby bola Európa mostom priateľstva, nie hranicou konfrontácie, aby sa formovala ako holubica mieru, aby bol vytvorený spravodlivý svetový poriadok, ktorý bude garantovať rovnakú bezpečnosť pre všetkých a ktorý bude zaväzovať všetky národy k spoločnej práci v prospech posilňovania globálneho mieru, spolupráce a spravodlivosti.



Zdroj: Eduard Chmelár

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie