Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Eduard Chmelár: Vďaka vašej priazni ma zaradili do rebríčka najsledovanejších slovenských politikov na Youtube. Aj keď nie som aktívny politik, aj keď môj kanál Drobnohľad …

Vďaka vašej priazni ma zaradili do rebríčka najsledovanejších slovenských politikov na Youtube. Aj keď nie som aktívny politik, aj keď môj kanál Drobnohľad Eduarda Chmelára funguje len rok a ešte mám čo doháňať, lebo sa mu nevenujem toľko ako môjmu facebookovému kontu, predbehnúť v sledovanosti SaS či Ivana Korčoka považujem za slušný výsledok. Mohol som […]
Menej ako 1 min. min.

Vďaka vašej priazni ma zaradili do rebríčka najsledovanejších slovenských politikov na Youtube. Aj keď nie som aktívny politik, aj keď môj kanál Drobnohľad Eduarda Chmelára funguje len rok a ešte mám čo doháňať, lebo sa mu nevenujem toľko ako môjmu facebookovému kontu, predbehnúť v sledovanosti SaS či Ivana Korčoka považujem za slušný výsledok. Mohol som ho dosiahnuť len vďaka vášmu rastúcemu záujmu, ktorý si úprimme vážim.

Náladu mi nepokazil ani článok poradcu prezidentky Jakuba Godu v Denníku N, ktorý napísal, že kým vládni politici valcujú Youtube, “demokratické sily” ho podceňujú. Takéto nálepky si vyprosím. Považujem sa za rýdzeho demokrata, ktorý celý svoj život presadzuje prehlbovanie demokracie, či už priamej, participatívnej alebo ekonomickej. Ľudia ako Jakub Goda sa naopak usilujú o “reguláciu” médií či “moderovanie” sociálnych sietí, čo nie je nič iné ako newspeak pre cenzúru. Vo februári tohto roka navštívila Zuzana Čaputová so svojím poradcom Jakubom Godom dokonca centrálu Youtube v San Franciscu a tlačili na tamojšie vedenie, aby zvýšilo počet “moderátorov” (rozumej cenzorov) pre Slovensko. Považujem za nehorázne, ak hlava štátu venuje toľko energie na presadenie tvrdšej cenzúry svojej krajiny. Vy už slovo demokracia neberte do úst, lebo ani neviete, čo to je.

Na najnovšie video sa môžete tešiť už zajtra ráno o 8.00 hod. a bude sa týkať mimoriadne závažnej témy: západní lídri nás svojou neustálou eskaláciou konfliktu a neschopnosťou predvídať ďalší vývoj nebezpečne približujú k novej svetovej vojne. Nikam inam to nesmeruje a mne je ľúto každého, kto si to neuvedomuje. Nezabudnite moje videá odoberať a odporučiť ich aj svojim priateľom.



Zdroj: Eduard Chmelár

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie