Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

EK označila Borrellovo vyjadrenie o víťazstve na bojisku na Ukrajine za dezinformáciu

www.slovanskenoviny.sk/rss Vyhlásenia, že Európska únia chce víťazstvo na Ukrajine na bojisku, považuje Európska komisia za dezinformáciu napriek tomu, že túto vetu predtým napísal šéf diplomatických služieb EÚ Josep Borrell. Uviedol to predstaviteľ zahraničnej služby EÚ Peter Stano. Na brífingu v Bruseli komentoval vetu ruského ministra zahraničia Sergeja Lavrova, že ak Západ „chce (riešenie konfliktu na […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vyhlásenia, že Európska únia chce víťazstvo na Ukrajine na bojisku, považuje Európska komisia za dezinformáciu napriek tomu, že túto vetu predtým napísal šéf diplomatických služieb EÚ Josep Borrell. Uviedol to predstaviteľ zahraničnej služby EÚ Peter Stano.

Na brífingu v Bruseli komentoval vetu ruského ministra zahraničia Sergeja Lavrova, že ak Západ „chce (riešenie konfliktu na Ukrajine — pozn. red.) na bojisku, tak to bude na bojisku“.  Politik to označil za „dezinformácie a skreslenie reality“.

Okrem toho šéf tlačového oddelenia Európskej komisie Eric Mamer označil vyhlásenie ruského diplomata za nesprávne.

„Európska únia nie je na bojisku. Je to Rusko, ktoré chce víťazstvo na bojisku. Spýtať sa nás na to, prepáčte, znamená ignorovať všetko, čo sme na túto tému predtým povedali,“ povedal Mamer.

Dodal, že Európska únia je „organizácia založená na filozofii mieru“.

/ news-front.su /

Príspevok EK označila Borrellovo vyjadrenie o víťazstve na bojisku na Ukrajine za dezinformáciu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie