Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Ekologičtí“ Češi ohromili fotbalové EURO. Němci si všimli cesty nároďáku z nádraží

„To se každý den nevidí. Čeští fotbalisté zamířili do Lipska, kde je čeká v úterý zápas s Portugalskem, soupravou Intercity-Express,“ píše web deníku Bild. Vysokorychlostní vlaky provozují německé dráhy Deutsche Bahn. K TÉMATU: Náhlý kolaps v bytě. Zemřel fotbalový brankář, minulý týden ještě odchytal přípravu na EURO Budova, v níž je národní tým ubytován, je totiž v blízkosti […]
Menej ako 1 min. min.

„To se každý den nevidí. Čeští fotbalisté zamířili do Lipska, kde je čeká v úterý zápas s Portugalskem, soupravou Intercity-Express,“ píše web deníku Bild. Vysokorychlostní vlaky provozují německé dráhy Deutsche Bahn.

K TÉMATU: Náhlý kolaps v bytě. Zemřel fotbalový brankář, minulý týden ještě odchytal přípravu na EURO

Budova, v níž je národní tým ubytován, je totiž v blízkosti hlavního vlakového nádraží. „Ekologicky uvědomělí Češi vyrazili do svého hotelu pěšky za doprovodu policejních hlídek,“ připomněl web a k příspěvku připojil i video cesty z vlakové stanice.

„Milé sportovní hvězdy: Není nutné vždy cestovat luxusním autobusem nebo soukromým letadlem. Takhle to taky jde,“ chválí za finančně i ekologicky méně náročnou dopravu český výběr.

CNN Prima NEWS si ve spolupráci s Pumou připravila pro své diváky a čtenáře jedinečnou soutěž. Ve hře je až 12 vstupenek na zápasy národního týmu během EURO 2024. Více se dozvíte zde.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Procházka se už za brzy porve o titul s Pereirou. Co říká v exkluzivním vyjádření?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie