Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ekologové mysleli, že našli obrovského mořského hada. Šlo o omyl, který je šokoval

Teplé podzimní počasí stále láká mnoho lidí na dánské pobřeží. Na ekologické správce většinou čekají plasty a další odpadky, které odvážejí z pláží. V pondělí ale objevili zcela něco jiného, na první ohledání to připomínalo mořského hada, píše dánský Presse-fotos.dk. ČTĚTE TAKÉ: Hrátky na pláži se změnily v tragédii. Dvojici chlapců pohřbil na dovolené písek […]
Menej ako 1 min. min.

Teplé podzimní počasí stále láká mnoho lidí na dánské pobřeží. Na ekologické správce většinou čekají plasty a další odpadky, které odvážejí z pláží. V pondělí ale objevili zcela něco jiného, na první ohledání to připomínalo mořského hada, píše dánský Presse-fotos.dk.

ČTĚTE TAKÉ: Hrátky na pláži se změnily v tragédii. Dvojici chlapců pohřbil na dovolené písek

Nálezci obří kousek přivezli do přírodovědného centra NaturBornholm, kde zjistili, jak moc se spletli. Odborníci potvrdili, že se jedná o velrybí penis, pravděpodobně z mrtvého keporkaka, který se letos v létě vyplavil na pláži Dueodde. „Je to velmi překvapivý objev,” popsal Nielsen pro TV 2 Bornholm.

Reprodukční orgán přírodovědcům napoví více o uhynulém keporkakovi na jižní pláži. „Konečně můžeme s jistotou říci, že velryba byla samec,“ dodal Nielsen. Silně páchnoucí pohlavní orgán uložili do mrazáku a společně s výzkumníkem velryb se rozhodnou, co se vzácným nálezem bude.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drsné záběry: Žralok nejdříve dlouhé minuty kroužil okolo rybářů. Poté se zakousl do lodi

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie