Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ekonomický růst prostřednictvím zmenšující se populace – nový model globálního finančního systému (video)

Catherine Austin Fitts, investiční bankéřka, bývalá americká vládní představitelka a zakladatelka Solari Report, popisuje v nedávné epizodě seriálu ChildrensHD Financial Rebellion, jak „Mr. Global“ – tedy kontroloři světových finančních, politických a vojenských systémů – změnili ekonomický model tak, že zmenšující se populace produkuje ekonomický růst. V epizodě Fittsová ukazuje nyní nechvalně známý klip, ve kterém […]
Menej ako 1 min. min.

Catherine Austin Fitts, investiční bankéřka, bývalá americká vládní představitelka a zakladatelka Solari Report, popisuje v nedávné epizodě seriálu ChildrensHD Financial Rebellion, jak „Mr. Global“ – tedy kontroloři světových finančních, politických a vojenských systémů – změnili ekonomický model tak, že zmenšující se populace produkuje ekonomický růst.

V epizodě Fittsová ukazuje nyní nechvalně známý klip, ve kterém generální ředitel BlackRock Larry Fink na události Světového ekonomického fóra (WEF) vysvětluje, že AI a technologie budou schopny zvýšit životní úroveň zemí a jednotlivců, a to i se zmenšující se populací.

Fittsová popisuje, jak došlo v USA od poloviny 90. let k finančnímu převratu a jinde vysvětlila, jak ministerstvo obrany (DOD) ukradlo 20 bilionů dolarů z peněz daňových poplatníků.

S některými z těchto peněz zavedlo DOD plán na snížení průměrné délky života ve Spojených státech, mimo jiné prostřednictvím injekčních biologických zbraní známých jako „vakcíny proti COVIDu.“

Nejenže DOD snížilo očekávanou délku života v USA tím, že zabilo mnoho lidí injekcemi biozbraně COVID, ale také se jim podařilo snížit porodnost, což je úsilí, které Fittsová sleduje desítky let před rozsáhlou loupeží amerických daní ze strany DOD.

Tyto snahy o snížení porodnosti byly posíleny injekcemi biozbraní proti COVIDu, které mají ničivé účinky na ženský reprodukční systém a plodnost.

 

„Americans believe…’I’m important. I’m needed as a consumer and customer.‘ No. They’ve changed the model. They have a model where a shrinking population generates economic growth…And [BlackRock CEO Larry] Fink absolutely describes it.“ (1/6)

Investment banker, former HUD… pic.twitter.com/QIcr0kzy3i

— Sense Receptor (@SenseReceptor) October 11, 2024

Dále hrubý překlad videa výše:

„Od poloviny 90. let zažíváme finanční převrat. Mnohokrát jsme to popisovali ve Financial Rebellion a já vám doporučuji, abyste se podívali na některé z těchto pořadů, které jsme Carolyn, Polly a já dělaly o finančním převratu.

Ale po celou dobu převratu jsem neustále opakovala: ‚Podívejte se, pokud to nedostaneme pod kontrolu a nevyvážíme účetní knihy, skončí to tím, že budou muset zkrátit průměrnou délku života.‘

A to, co jsem popsala v ‚Musings on the Department of Defense‘, je, že porodnost v USA prudce klesá. Naše průměrná délka života se ve srovnání s ostatními 19 předními průmyslovými zeměmi snižuje.

Podívejte se na tu spodní černou čáru. To se, víte, začalo lišit, takže toto je 20 nejlepších průmyslových zemí. Když převrat začal, USA se začaly odchylovat od ostatních 19 a od pandemie samozřejmě klesly ještě dramatičtěji.

A pak vpravo vidíme klesající porodnost. Jedinou zemí, která klesla více než USA, je Čína, která měla po mnoho let politiku jednoho dítěte. Prostě to zrušili.

Ale co vidíte… a máme video od Larryho Finka, předsedy BlackRock, popisující, jak se model změnil. Mnoho Američanů si myslí, podívejte se, jsem důležitý. Jsem potřebný jako spotřebitel a zákazník.

Tak to není. Změnil model. Mají model, ve kterém zmenšující se populace produkuje ekonomický růst. A model se změnil a Fink (pozn.: šéf BlackRocku) to naprosto přesně popisuje.“

Fink: „Je to něco, o čem většina lidí nikdy nemluvila. Vždy jsme si mysleli, že zmenšující se populace je důvodem negativního růstu.

Ale v mých rozhovorech s vedením těchto velkých rozvinutých zemí, které mají xenofobní imigrační politiku – „nepouštějte nikoho dovnitř,“ vidíme snižující se nezaměstnanost – pardon, zmenšující se demografii.

Tyto země budou rychle rozvíjet robotiku, umělou inteligenci a technologie. A je to příslib – neříkám, že se to stane, ale příslibem toho všeho je transformace produktivity, čemuž většina z nás věří.

Budeme schopni zvýšit životní úroveň zemí, životní úroveň jednotlivců, i když se populace bude zmenšovat.

A tak se změní paradigma negativního růstu populace. A sociální problémy nahrazování lidí stroji bude v těchto zemích s klesající populací mnohem jednodušší.

A v těchto zemích, kde populace roste, bude odpovědí vzdělávání, aby se rychle rozvíjelo. V těch zemích, které nemají žádný základ právního státu nebo vzdělání, bude rozdíl dále narůstat.“

Fittsová k tomu dodává: „Roky jsem pracovala na tom, abych pochopila, proč ničí vzdělávací systém ve Spojených státech. A když jsem to viděla, pomyslela jsem si: ‚Aha, to je důvod‘.“

Kompletní video:

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie