Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Elegantná farba na nechty pre dámy po 50-tke? Zabudnite na modrú! Zvýrazní škvrny na rukách

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive). Hľadáte nápad na módnu manikúru? V súčasnosti je viditeľných niekoľko hlavných trendov. Oplatí sa však byť opatrná, pretože nie každá voľba bude dobrá. Tu je niekoľko inšpirácií pre zrelé dámy. Odporúčame tiež, čomu sa vyhnúť, aby ste si opticky nepridali roky na rukách. Čomu sa vyhnúť, aby ste […]
Menej ako 1 min. min.

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive).

Hľadáte nápad na módnu manikúru? V súčasnosti je viditeľných niekoľko hlavných trendov. Oplatí sa však byť opatrná, pretože nie každá voľba bude dobrá. Tu je niekoľko inšpirácií pre zrelé dámy. Odporúčame tiež, čomu sa vyhnúť, aby ste si opticky nepridali roky na rukách.

Čomu sa vyhnúť, aby ste si opticky nepridali roky na rukách?
Foto: shutterstock/unive

Tak ako v predchádzajúcich, aj v nasledujúcich mesiacoch sa manikúra zameria na minimalizmus a čo najprirodzenejší vzhľad. Najmódnejšie štýly sú väčšinou v rôznych odtieňoch nude. Dobrá správa je tu aj pre zrelé dámy. Tento typ manikúry je mimoriadne omladzujúci. A to je tá najlepšia voľba, ak nechceme zvýrazniť zafarbenie, škvrny, žilky a vrásky.

Najmódnejšia manikúra pre zrelé dámy na jar 2024 – jedinečne omladzuje ruky

Už nejaký čas si všímame, že v súčasnosti volíme elegantnú a jemnú jednoduchosť. Nie je prekvapením, že francúzska manikúra je už nejaký čas mimoriadne populárna. Je to pravdepodobne jedna z najlepších možností pre zrelé ženy, ktoré nechcú zvýrazňovať rôzne nedokonalosti pokožky rúk. Navyše sa veľmi často namiesto gél lakov používajú len podklady alebo kondicionéry. V tomto prípade je veľmi dôležité starostlivo odstrániť kožičku a dodať nechtom dokonalý tvar. Musíme tiež pamätať na pravidelnú hydratáciu rúk. Vďaka týmto prvkom vyzerá aj veľmi jednoduchá manikúra bezchybne. Za zmienku stojí aj ďalší dôležitý trend. V blízkej budúcnosti budeme môcť na našich rukách spozorovať „kávové nechty“. Ide o nadčasovú a prirodzenú manikúru, ktorá sa bude hodiť k mnohým jarným a letným lookom.

V súčasnosti volíme elegantnú a jemnú jednoduchosť.
Foto: shutterstock/Dev_Maryna

Zabudnite na túto farbu. Je to jedna z najhorších možností pre zrelé ženy

Akým farbám by sme sa mali vyhýbať, aby sme si opticky nepridávali roky na rukách? V radách na túto tému sa veľmi často spomínajú dve možnosti. Odtiene modrej a fialovej. Žiaľ, takéto farby môžu zvýrazniť rôzne nedokonalosti, ktoré sa na rukách objavujú s pribúdajúcimi rokmi. Môžu sa tým jednoducho zviditeľniť farebné zmeny, vrásky a žilky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Päť trendov na jar, ktoré si zamilovali Parížanky. Toto oblečenie nesmie chýbať vo vašom šatníku

Vezmite si 5 € a ponáhľajte sa do lekárne. Toto je najlepšia masť na vrásky a suchú pokožku. Aplikujte pred spaním

The post Elegantná farba na nechty pre dámy po 50-tke? Zabudnite na modrú! Zvýrazní škvrny na rukách appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie