Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Elektrický Ford Explorer – navrhnutý a vyrobený v Európe

Plne elektrický Explorer, ktorý bol skonštruovaný a vyrobený v Nemecku, poskytuje vynikajúci digitálny zážitok a pomáha vodičom a cestujúcim zostať neustále pripojení a cítiť sa na ceste pohodlne. Medzi jeho funkcie patrí nadrozmerná pohyblivá dotyková obrazovka SYNC Move a plne prepojený informačno-zábavný systém so zvukom prispôsobeným interiéru, bezdrôtová integrácia aplikácií a pokročilé asistenčné technológie pre vodiča.  Najnovšie elektrické vozidlo značky […]
Menej ako 1 min. min.

Plne elektrický Explorer, ktorý bol skonštruovaný a vyrobený v Nemecku, poskytuje vynikajúci digitálny zážitok a pomáha vodičom a cestujúcim zostať neustále pripojení a cítiť sa na ceste pohodlne.

Medzi jeho funkcie patrí nadrozmerná pohyblivá dotyková obrazovka SYNC Move a plne prepojený informačno-zábavný systém so zvukom prispôsobeným interiéru, bezdrôtová integrácia aplikácií a pokročilé asistenčné technológie pre vodiča. 

Najnovšie elektrické vozidlo značky Ford, model Explorer, ponúka priestranný úložný priestor s objemom približne 470 litrov v päťmiestnom režime, čo je ideálne na mestské aj mimo mestské dobrodružstvá.

Stredová konzola medzi vodičom a spolujazdcom má objem 17 litrov a pojme 15-palcový notebook. Tento model nastavuje nový štandard vďaka vlastnej uzamykateľnej skrinke a možnosti bezdotykového prístupu do batožinového priestoru.

Štýlový, inteligentný a pripravený na cesty

Nový plne elektrický Explorer je prvým elektrickým vozidlom, ktoré sa vyrába vo veľkom rozsahu v novom centre Ford Cologne EV Centre v Nemecku. Aerodynamický exteriér zachytáva ducha a asertívny štýl ikonického amerického SUV značky Ford pre novú elektrickú éru, ktorý definuje aj odvážny dizajn „štítu“ namiesto tradičnej mriežky chladiča. 

Informačno-zábavný systém SYNC Move 2 v Exploreri nielenže udržiava cestujúcich neustále pripojených, ale je vybavený aj pohyblivou 15-palcovou dotykovou obrazovkou, ktorá sa môže plynulo posúvať hore a dole podľa potreby vodiča a zároveň ukrýva priestor na odkladanie cenností v privátnej uzamykateľnej skrinke. 

 Priehradka na dva veľké smartfóny sa štandardne dodáva s bezdrôtovou nabíjačkou zariadení a systém SYNC Move poskytuje bezdrôtovú kompatibilitu so systémami Android Auto a Apple CarPlay. 

Model Ford Explorer, dostupný s pohonom zadných alebo všetkých kolies, ponúka funkcie pre maximálny komfort vodičov a cestujúcich. Štandardná výbava zahŕňa vyhrievané predné sedadlá a volant, masážne sedadlo vodiča a dvojzónovú klimatizáciu.

Bezkľúčový vstup a bezdotykové ovládanie dverí batožinového priestoru umožňujú jednoduchý prístup, aj keď majú majitelia plné ruky, stačí kopnúť pod zadný nárazník. Model Ford Explorer je vybavený pokročilými asistenčnými systémami vodiča, vrátane asistenta zmeny jazdného pruhu a asistenta pre bezpečné opustenie vozidla.

Asistent zmeny jazdného pruhu umožňuje bezpečnú zmenu jazdného pruhu stlačením páčky smeroviek, zatiaľ čo asistent pre bezpečné opustenie vozidla upozorňuje na blížiacich sa cyklistov pred otvorením dverí v rušných mestských oblastiach.

The post Elektrický Ford Explorer – navrhnutý a vyrobený v Európe appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie