Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Elon Musk sa pustil do sporu s Apple. Toto je vec, ktorá kontroverznému vizionárovi prekáža

Saifedean Ammous, významná postava v komunite Bitcoinu a autor knihy The Bitcoin Standard, nedávno vyzval Elona Muska na sociálnej sieti X, ktorá bola predtým známa ako Twitter. O tomto spore informoval portál U.Today. Kritizoval Muska za to, že na platforme X nezaviedol platby v Bitcoinoch, hoci má vplyvnú pozíciu vo svete technológií. It’s also patently […]
Menej ako 1 min. min.

Saifedean Ammous, významná postava v komunite Bitcoinu a autor knihy The Bitcoin Standard, nedávno vyzval Elona Muska na sociálnej sieti X, ktorá bola predtým známa ako Twitter. O tomto spore informoval portál U.Today.

Kritizoval Muska za to, že na platforme X nezaviedol platby v Bitcoinoch, hoci má vplyvnú pozíciu vo svete technológií.

It’s also patently absurd that Twitter isn’t smart enough to just accept bitcoin yet is somehow capable of ensuring that the intelligence agencies of a genocidal ethnostate can handle user data safely.

— Saifedean Ammous (@saifedean) June 11, 2024

Túto kritiku vyjadril v komentároch k Muskovmu príspevku, kde známy vizionár vyjadril nesúhlas s novou spoluprácou Apple s OpenAI.

It’s patently absurd that Apple isn’t smart enough to make their own AI, yet is somehow capable of ensuring that OpenAI will protect your security & privacy!

Apple has no clue what’s actually going on once they hand your data over to OpenAI. They’re selling you down the river.

— Elon Musk (@elonmusk) June 10, 2024

Elon Musk pohrozil spoločnosti Apple

Elon Musk, ktorý otvorene vyjadruje pochybnosti o prístupoch hlavných vývojárov AI ako OpenAI, reagoval ostro na rozhodnutie Apple integrovať chatbota ChatGPT do svojich operačných systémov.

Označil tento krok za porušenie bezpečnosti a dokonca pohrozil, že zablokuje zariadenia Apple vo všetkých svojich spoločnostiach. Popísal scenár, aký by potenciálne nastolil.

Návštevníci by museli svoje zariadenia Apple uložiť pri vstupe vo Faradayovej klietke.

Musk tiež obvinil Apple, že nevyvíja vlastnú umelú inteligenciu a radšej sa spolieha na partnerstvo s OpenAI. Podľa neho to môže viesť k nesprávnemu zaobchádzaniu s údajmi používateľov, pretože Apple nemá prehľad o tom, čo sa deje s údajmi po ich zdieľaní s OpenAI.

Muskov príspevok opravili

Funkcia na platforme X, nazvaná Community Notes, ktorá posudzuje a poskytuje dodatočný kontext k príspevkom, však Muskove tvrdenia opravila.

Poznámky uviedli, že Apple vyvinul vlastné základné modely AI. Tieto modely, ktoré obsahujú približne 3 miliardy parametrov, bežia lokálne na zariadeniach Apple. To naznačuje, že Apple má určité schopnosti v internej správe technológie AI.

Do 10 dní BTC môže dosiahnuť 100 000 dolárov

Keď už sme spomenuli Bitcoin, pozrime sa aj na najnovšie predikcie, o ktorých píše Watcher.Guru. BTC sa momentálne obchoduje pod hranicou 67 000 dolárov. Analytici očakávajú, že jeho cena by mohla prekročiť hranicu 70 000 dolárov.

56k.

20% below when this was tweeted and the bottom of the “brutal” correction. If you are reading this now, you made it through.

Downside now limited to 60k (invalidation) and realistically no lower than 62-63k (if that) with a high likelihood that this level gets front run… https://t.co/DSjF6RfIHo

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) June 8, 2024

Podľa významného analytika známeho ako ‘CrediBULL Crypto’ by Bitcoin mohol dosiahnuť až 100 000 dolárov v priebehu nasledujúcich 10 dní. Toto tvrdenie naznačuje možný nárast o 50 % z jeho súčasnej ceny.

Analytik tiež uviedol, že cena Bitcoinu pravdepodobne nespadne pod 60 000 dolárov. Predikcia rastu o 50 % je však veľmi optimistická a trh s kryptomenami je veľmi nestabilný. Preto je dôležité urobiť si dôkladný prieskum trhu a zvážiť všetky riziká pred investíciou.

The post Elon Musk sa pustil do sporu s Apple. Toto je vec, ktorá kontroverznému vizionárovi prekáža appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie