Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Elon Musk: UFO jsou tajné zbrojní programy

Elon Musk vyšel v tomto prohlášení ze svých vlastních zkušeností, neboť za dobu, co provozuje Starlink, nikdy nezaznamenal nic, co by mohlo byť jen naznačovat návštěvy mimozemských civilizací. Technologický miliardář podporuje teorii, že UFO jsou novým zbrojním programem (tj. tajným) skrytým v obrovském černém rozpočtu americké vlády.  A samozřejmě nejsou to jen o USA, podobnými […]
Menej ako 1 min. min.

Elon Musk vyšel v tomto prohlášení ze svých vlastních zkušeností, neboť za dobu, co provozuje Starlink, nikdy nezaznamenal nic, co by mohlo byť jen naznačovat návštěvy mimozemských civilizací.

Technologický miliardář podporuje teorii, že UFO jsou novým zbrojním programem (tj. tajným) skrytým v obrovském černém rozpočtu americké vlády.  A samozřejmě nejsou to jen o USA, podobnými programy se zabývají i další země.

Musk řekl Tuckeru Carlsonovi, že věří, že my jsme mimozemšťané, protože nikdy neviděl mimozemský život za dobu, co řídí SpaceX.

„‚Neidentifikované létající objekty‘ jsou jedna věc,“ řekl technologický magnát v rozhovoru, „ale vždy je tu spousta tajných programů, které probíhají: nová letadla, nové rakety a podobně.“

Muskova prohlášení jsou ozvěnou Pentagonu, který uvedl, že pozorování UFO v 50. a 60. letech byla testem pokročilých amerických špionážních letadel a vesmírné technologie.

Také slíbil, že bude první osobou, která odhalí mimozemský život. Řekl, že na X zveřejní vše, co odhalí, v okamžiku, kdy to najde.

„Zaručuji vám, že ve zlomku vteřiny, kdy uvidím nějaké důkazy o mimozemšťanech, okamžitě to zveřejním na platformě X,“ řekl Musk Carlsonovi. „Pravděpodobně to bude náš příspěvek číslo jedna všech dob,“ dodal miliardář.

„UFO, která jsou nyní vidět na obloze, jsou tajné vojenské projekty,“ říká.

,Kde jsou mimozemšťané? Proč je nevidím,“ řekl Musk Tuckerovi. „Spousta lidí si myslí, že vidíme mimozemšťany, ale já jsem neviděl žádné důkazy.“

„SpaceX má na oběžné dráze planety Země více než 6 000 satelitů Starlink a ani jednou jsme nemuseli manévrovat kolem mimozemské kosmické lodi,“ dodal Musk.

Dlouho se tvrdilo, že UFO by mohlo být klasifikováno jako americká vojenská letadla nebo jiná plavidla nové generace – jako dron „Silent Ventus.“

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 2 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie