Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Neuveriteľná predikcia: Zlato porastie až na 40 000 dolárov za uncu

Egon von Greyerz, zakladateľ Matterhorn Asset Management Gold Switzerland, sa podelil o svoje postrehy, ktoré naznačujú potenciál pre podstatné zvýšenie cien zlata, a to na základe historických trendov a súčasných ekonomických podmienok. Vysvetlil, že zlato by mohlo dosiahnuť dokonca 40 000 USD za uncu. Predikcia ceny Táto odvážna predpoveď vychádza z rastúcich ekonomických neistôt, ktoré […]
Less than 1 min. min.

Egon von Greyerz, zakladateľ Matterhorn Asset Management Gold Switzerland, sa podelil o svoje postrehy, ktoré naznačujú potenciál pre podstatné zvýšenie cien zlata, a to na základe historických trendov a súčasných ekonomických podmienok. Vysvetlil, že zlato by mohlo dosiahnuť dokonca 40 000 USD za uncu.

Predikcia ceny

Táto odvážna predpoveď vychádza z rastúcich ekonomických neistôt, ktoré nútia investorov hľadať bezpečné útočisko pre svoje financie. Zlato, ktoré tradične slúži ako bezpečná investícia počas ekonomických kríz, môže v nasledujúcich rokoch zaznamenať významný nárast hodnoty. V tomto prípade sú predpoklady podobné ako pri Bitcoine. Rozdiel je v tom, že zlato túto úlohu historicky potvrdilo niekoľkokrát. Bitcoin nie.

Autor predikcie

Von Greyerz je známy svojimi kontroverznými názormi a často varuje pred rizikami spojenými s fiat menami a prebytočným tlačením peňazí centrálnymi bankami. Verí, že práve tieto faktory môžu viesť k masívnemu nárastu ceny zlata. Tvrdí, že ak by centrálne banky prestali manipulovať trhy a nechali ekonomické sily fungovať, cena zlata by mohla vystreliť do neba. To súvisí aj so stratou dôvery v americký dolár.

Jedným z hlavných faktorov, ktoré môžu prispieť k takémuto nárastu, je vysoká inflácia. Inflácia znižuje kúpnu silu meny, čo vedie investorov k hľadaniu alternatívnych foriem uchovania hodnoty. Zlato, ako obmedzený a všeobecne akceptovaný zdroj hodnoty, je jednou z najvýhodnejších možností. Súčasná monetárna politika, ktorá zahŕňa masívne tlačenie peňazí, povedie k dramatickému zníženiu ich hodnoty, čo spôsbí, že sa zvýši cena zlata.

With the collapse of the Western financial and political systems now happening before our eyes, wealth preservation takes on a totally different meaning. https://t.co/fwsVE0SEwv

— Egon von Greyerz (@GoldSwitzerland) July 8, 2024

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponsored content

The post Neuveriteľná predikcia: Zlato porastie až na 40 000 dolárov za uncu appeared first on CRYPTO MAGAZINE.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US