Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PODEĽME SA O VODU S PRÍRODOU

  Stačí tak málo – vtákom pripravme misku s vodou do tieňa, ideálne hlbokú asi 2 centimetre, aby sa v nej tie menšie neutopili. Nezabudnime vodu pravidelne vymieňať, aby bola čerstvá a čistá. Odmenia nás nečakaným divadlom – bežne sa v nej kúpu, nielen pijú.   Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta vynakladá veľké […]
Less than 1 min. min.

 

Stačí tak málo – vtákom pripravme misku s vodou do tieňa, ideálne hlbokú asi 2 centimetre, aby sa v nej tie menšie neutopili. Nezabudnime vodu pravidelne vymieňať, aby bola čerstvá a čistá. Odmenia nás nečakaným divadlom – bežne sa v nej kúpu, nielen pijú.

 

Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta vynakladá veľké úsilie, aby sme mali krásne mesto, avšak v týchto horúcich dňoch nestačí ani každodenné polievanie. Má k dispozícii dve multikáry. S ich pomocou každý deň polieva nielen kvety v mestských kvetináčoch, ale aj verejnú zeleň. Nedá sa však dostatočne poliať celé mesto.

 

Adoptujte si strom, záhon alebo krík vo svojom okolí, ktorému pravidelným polievaním v týchto horúčavách môžete zachrániť život a pomôžete tak aj faune, ktorá v ňom žije alebo sa skrýva pred pálivými lúčmi slnka. Každá kvapka pomôže. Ideálne ráno alebo večer.

 

Sme obyvatelia jedného mesta, spoločnej komunity, nestarajme sa len o to, čo máme za prahmi našich bytov alebo za vlastným plotom. Podeliť sa o pár litrov vody v týchto kritických horúčavách nie je pre nikoho problém, ak sa však zapoja mnohí, spolu je to pre prírodu veľká pomoc.

 

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US