Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prezident Srbska obvinil Bidena z dvojitého metra v situáciách s Ukrajinou a Juhosláviou

www.slovanskenoviny.sk/rss Vučič ako príklad uviedol Bidenove vyhlásenia na summite NATO, podľa ktorých Washington zasiahol počas vojny na Balkáne, aby „obnovil mier a zastavil etnické čistky“. „Mám otázku, skôr o stave spoločnosti, keďže vy (NATO 1999 – pozn. red.) ste vtedy zabránili etnickým čistkám zosmiešňovaním malého štátu a ľudí, vy 19 veľkí a silní, ako vás […]
Less than 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vučič ako príklad uviedol Bidenove vyhlásenia na summite NATO, podľa ktorých Washington zasiahol počas vojny na Balkáne, aby „obnovil mier a zastavil etnické čistky“.

„Mám otázku, skôr o stave spoločnosti, keďže vy (NATO 1999 – pozn. red.) ste vtedy zabránili etnickým čistkám zosmiešňovaním malého štátu a ľudí, vy 19 veľkí a silní, ako vás nenapadlo posmievať sa? vykonať inváziu a okamžite zaútočil na Rusko.

Ako to, že keď Ruská federácia vstupuje na Ukrajinu, hovoríte, že je to agresia, ale keď ste vtrhli na územie Srbska, nie je to agresia, ale spása. Čo kto? Sú to historické záležitosti, potrebujeme dobré vzťahy s Američanmi aj s Rusmi, len ich prosím, aby dostali malú lekciu o Srboch, že slobodu milujeme najviac,“ povedal Vučić.

Contribution Prezident Srbska obvinil Bidena z dvojitého metra v situáciách s Ukrajinou a Juhosláviou is shown first on .

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US