Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zvrat v královské rodině? Meghan „zoufale“ usiluje o usmíření s Kate. Princezně poslala přání

„Harry a Meghan s obrovským zájmem sledují cestu Kate za uzdravením, bohužel spíše z dálky, protože jejich komunikace s palácem je přinejmenším velmi omezená,“ popsal zdroj blízký královské rodině magazínu OK!. ČTĚTE TAKÉ: František Ringo Čech o slavných vrstevnících. Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti „Nadchlo je, že se již vrací ke královským povinnostem. Pokusili se […]
Less than 1 min. min.

„Harry a Meghan s obrovským zájmem sledují cestu Kate za uzdravením, bohužel spíše z dálky, protože jejich komunikace s palácem je přinejmenším velmi omezená,“ popsal zdroj blízký královské rodině magazínu OK!.

READ ALSO: František Ringo Čech o slavných vrstevnících. Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti

„Nadchlo je, že se již vrací ke královským povinnostem. Pokusili se s Kate spojit a popřát jí všechno dobré,“ pronesl. Poté, co princezna v březnu oznámila svou diagnózu, přitom spolu nekomunikovali. „Až Kate bude opět plně pracovně vytížená, doufají, že by zlepšené vztahy mohly pomoci i s hledáním cesty k Williamovi a králi Karlovi,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Ten se domnívá, že snahy zlepší Meghaninu pověst ve Velké Británii. „Až zoufale chce působit jako ta ‚větší‘, jako spasitelka, která usiluje o ukončení dlouholetého sporu a zakopání válečné sekery. Dává najevo, že se hodlá přes všechny problémy přenést. To může její image jen prospět,“ míní zdroj.

New York Post nicméně připomíná, že se princ Harry i přes nynější snahy s Kate ani Williamem při svých posledních návštěvách nesetkal a Meghan do Británie prakticky necestuje.

YOU MIGHT HAVE MISSED: Pavel ve Washingtonu. Drsné tropy, běh se Sokoly i podpora Ukrajiny. Prezident míří na summit

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US