Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komoditu podporil aj nečakaný pokles jej zásob v USA

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg. Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných […]
Menos de 1 min. mín.

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg.

Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných dovoleniek vzrástol a tento trend by podľa obchodníkov mal pretrvávať.

Barel (159 litrov) americkej ľahkej ropy West Texas Intermediate s dodávkou v auguste sa vo štvrtok o 7.27 h SELČ predával po 82,75 amerických dolárov (76,44 eura). To bolo o 65 centov alebo 0,79 percent viac ako v predchádzajúci deň na konci obchodovania.

Cena septembrového kontraktu na severomorskú ropnú zmes Brent vzrástla o 69 centov alebo 0,81 percent na 85,77 amerických dolárov za barel.

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES